Gør dig jobsøgende på LinkedIn

LinkedIn er værktøjet til dig, der er jobsøgende. Det er nemlig på LinkedIn, at HR-medarbejdere, headhuntere, rekrutteringskonsulenter, medarbejdere og andre er på udkig efter nye kandidater. Derudover er virksomhederne som du ønsker dit næste jobs i med stor sandsynlighed også aktive på LinkedIn – både i form af deres medarbejdere, deres LinkedIn-virksomhedsside, og dem der står for at rekruttere til virksomhederne

Din profil, som også er dit CV

Din profil skal være 100% opdateret, se interessant og professionel ud, og afspejle dig som den værdifulde medarbejder du er.

Følg virksomhederne som du kunne tænke dig at arbejde hos

Der er flere gode grunde til at følge virksomhederne, som du er interesseret i at arbejde hos. For det første kan du sandsynligvis finde deres jobopslag her. Tjek deres indlæg eller jobsektionen. For det andet er LinkedIn et rigtig godt sted at følge med i, hvad der rører sig i virksomhederne. Så kort og god ’Søg virksomhederne frem, og klik på følg’.

Gør headhunterne opmærksom på dig

Connect relevante headhuntere, og fortæl dem, at du er jobsøgende. Nogle beder dig måske om at registrere dit CV i deres database.

Aktiver LinkedIn-funktionen #opentowork

Ved at aktivere denne funktion, får du et ’badge’ på dit profilfoto, hvor der tydeligt fremgår at du interesseret i nyt job. Sådan aktiverer du #opentowork:

 1. Klik på ’Dig’ i topmenuen
 2. Klik på ’Vis profil’
 3. Klik på knappen ’Interesseret i’
 4. Vælg menupunktet ’Nyt arbejde’
 5. Tilføj relevante jobtitler (Op til 5 jobtitler)
 6. Tilføj geografisk område, hvor du søger job
 7. Oplys om du er interesseret i ’fjernarbejde’
 8. Oplys, hvornår du kan starte i nyt job
 9. Sæt kryds ved relevante jobtyper
 10. Vælg hvem der skal kunne se dine jobønsker. Du kan vælge mellem: a) Alle medlemmer og b) Kun rekrutteringskonsulenter.
 11. Afslut ved at klikke på knappen ’Føj til profil’.

  Flere hundrede eksempler på ansøgninger – som du ubegrænset kan anvende

  Ansøgninger, der gør dig til en attraktiv kandidat

  Flere hundrede eksempler på ansøgninger, som du ubegrænset kan anvende som inspiration.  Med hundredvis af eksempler på ansøgninger har du ét sted, som du søger hen, når du skal udarbejde en effektiv ansøgning. Ansøgninger som hjælper dig med at skille dig ud og gøre dig til en særligt attraktiv kandidat. Du får også et godt indtryk af  sprog og tone samt af, hvordan du kan fremhæve vigtige kompetencer, erfaringer og personlige egenskaber. Tjek f.eks. formuleringer af kompetencer, erfaring og personlig profil. Det samme gælder indledningerne og afslutningerne. Du vil hurtigt opdage, at de ofte er meget lette at tilpasse til din profil.

  Vi går et ekstra skridt

  Vi er specialiseret i at hjælpe jobsøgende jobsøgende med at udarbejde den perfekte ansøgning til ethvert job. Vores mål er at hjælpe dig med at skille dig ud fra konkurrenterne og gøre det bedst mulige indtryk på potentielle arbejdsgivere. Den samme ekspertise går igen, når vi udarbejder gode eksempler på ansøgninger til inspiration. Alle ansøgninger er udarbejdet ud fra konkrete stillingsopslag fra danske jobportaler, og vi arbejder os grundigt igennem stillingsopslagene for at sikre, at ansøgningerne giver den bedste repræsentation af de ønskede kvalifikationer og erfaring.

  Bliv klogere på jobsøgning

  Tjek disse få, men gode råd til din jobsøgning. Det er så svært, men der er ofte ganske få ord, der gør forskellen på om du bliver indkaldt til jobsamtale. Ofir.dk har samlet nogle korte og gode input til din jobsøgning.

  SoMe og jobsøgning

  Rigtig mange arbejdsgivere forsøger at anspore din personlige profil, ved at tjekke dig ud på de sociale medier. Tjek derfor om din fremtoning, på de sociale medier, understøtter din jobsøgning. Læs her om, hvad du bør være opmærksom på, når du søger job.