CV | Professionel hjælp til dit CV (Premium)

CV | Professionel hjælp til dit CV (Premium), kan være den perfekte løsning til dig, der ønsker at sætte turbo på jobsøgningen. Med CV (Premium) går vi i dybden med dit CV og udarbejder et CV, som får dig til samtale. CV (Premium) er til kandidater, der søger stillinger med ledelsesmæssigt ansvar.

Professionel hjælp til dit CV (Premium)

Du sender os dit CV, og eventuelt også en jobansøgning samt et relevant jobopslag. Vi går i dybden med dit CV og kortlægger dine kompetencer, din erfaring og personlige profil. Hvis du skal bruge CV’et til en konkret stilling, sammenholder vi dit CV med stillingsopslaget og din jobansøgning – hvis du vel at mærke har en jobansøgning eller et oplæg til jobansøgningen. Med udgangspunkt i vores kortlægning, udarbejder vi et nyt CV til dig. Derefter modtager du vores første oplæg til dit nye CV. Oplægget gennemgår du, med henblik på at give os en tilbagemelding på eventuelle mangler, forbedringsmuligheder o.l. Ud fra din tilbagemelding udarbejder vi CV’et, som du modtager til endnu en gennemgang. Når du kan godkende dit CV, sender vi dig en fil, som er klar til at sende til jobbet, som du ønsker at søge.

Levering 7 arbejdsdage.

Original price was: 2.400,00 kr..Current price is: 1.800,00 kr..

CV - Professionel hjælp til dit CV (Premium), kan være den perfekte løsning til dig, der ønsker at sætte skub i jobsøgningen. Med CV (Premium) går vi i dybden med dit CV og udarbejder et CV, som får dig til samtale. CV (Premium) er til kandidater, der søger stillinger med ledelsesmæssigt ansvar.

CV (Premium) Hvad er det?

Hvorfor vælge os til professionel hjælp til dit CV (Premium) ?

Fagligt dygtige

Vi er fagligt dygtige, og kan vores håndværk, når det gælder jobansøgninger, professionelle CV, samt LinkedIn. Vi holder os naturligvis også opdateret på den nyeste viden og nye tendenser inden for rekruttering. Desuden trækker vi altid på hinandens erfaringer og kompetencer, for at få flere faglige vinkler på opgaverne, som vi løser for vores kandidater.

Vi går et ekstra skridt

Vier både flittige og arbejdsomme. Med dette ønsker vi blot at understrege, at vi altid lægger os i selen for, at du får et CV, der præsenterer dig professionelt. Faktisk skal man være særdeles arbejdsom for at være en del af jobspecialist.dk. Vi tror nemlig fuldt og fast på, at det sikrer, at du får en meget professionel hjælp dit CV (Premium), og som derfor bringer dig tættere på drømmejobbet..

Fokus på din profil

Vi gør altid meget for at en jobansøgning afspejler dig som både medarbejder, og som person. Det gør vi fordi det naturligvis er afgørende, at dit CV afspejler dig – både fagligt og personligt – når du møder til jobsamtale. Dvs. at, vi altid gør os umage med, at din jobansøgning også giver arbejdsgiveren et reelt og godt indtryk af alle dine faglige og personlige bidrag til et job.