Det skal være nemt at rekruttere

Det skal være nemt at rekruttere. Samtidig skal det være op til dig at vurdere, hvor meget du ønsker, at vi er involveret i rekrutteringen. Du kan vælge at vi driver hele processen eller at vi varetager den indledende search-proces. Uanset hvilken løsning du vælger, får du en professionel og effektiv rekruttering, hvor vi gør vores yderste for at matche den rette kandidat i forhold til både kompetencer, erfaring og jeres kultur og strategi.

Det skal være nemt at rekruttere

Det er vigtigt for os, at det er nemt for dig at rekruttere. Derfor gør vi altid vores yderste for at gøre rekrutteringsprocessen så gnidningsfri som muligt. Samtidig går vi målrettet efter at finde den helt rigtige kandidat til rollen som medarbejderen skal udfylde.

Search-processen

Search-processen har stor indflydelse på rekrutteringens ultimative mål. Nemlig at finde den helt rigtige kandidat til rollen. Vi tilpasser search-processen ud fra jeres kompetence- og erfaringsbehov og rollen kandidaten skal udfylde. Eksempelvis om I har behov for at HeadHunte, har behov for målrettet search, eller åben search.

Kontakt os ganske uforpligtende

Måske overvejer du at få hjælp til at rekruttere nye medarbejdere, eller måske har du allerede et igangværende samarbejde og ønsker at udforske mulighederne for et nyt eller et yderligere samarbejde. Uanset hvad din situation er, står vi klar til at lytte og hjælpe dig med dine rekrutteringsbehov.

Professionel og fleksibel rekruttering

Hvad opnår du, når vi varetager rekrutteringen i jeres virksomhed?

Du får bedre kandidater

  • Ved at relevans-sikre | Flere relevante kandidater
  • Ved at relevans-tjekke | Kompetent screening af kandidater.

Du kommer hurtigt i mål med ansættelsen

Du kan hurtigt on-boarde den nye medarbejder, specialist, eller leder. Vi tager os nemlig af alt det administrative igennem hele processen, så du kan undgå en lang og administrativt belastende proces.

Du opnår en endnu bedre kandidat til jobbet

  • Grundig search og screening
  • Grundigt baggrundstjek
  • Indledende interview af kandidater
  • Kompetent og fordomsfri search.