Ansøgninger | Professionel hjælp til din ansøgning (Basis)

Ansøgninger – Professionel hjælp til din ansøgning (Basis). Måske har du allerede overvejet denne mulighed! Med ansøgnings (Basis) gennemgår vi din ansøgning. Vi går i dybden med din ansøgning, og kommer med gode råd til, hvordan du selv forbedrer ansøgningen. Vi kan naturligvis også udarbejde din ansøgning. Her vælger du enten ansøgning (Standard) eller ansøgning (Premium). Ansøgning (Standard), er til ansøgninger målrettet stillinger uden ledelsesmæssigt ansvar, og ansøgning (Premium) er til stillinger med ledelsesmæssigt ansvar.

Ansøgninger – Professionel hjælp med ansøgning (Basis)

Ansøgning (Basis) er til dig, der selv ønsker at udarbejde din ansøgning, men som samtidig ønsker en professionel sparringspartner. Vi går i dybden med din ansøgning, og sammenholder ansøgningen med opslaget, og meget gerne også med dit CV. Derefter modtager du indholdsmæssige forslag til forbedringer. Du modtager forslag til:

  • Konkrete punkter, som yderligere kan styrke dit CV.
  • Sproglige rettelser, samt rettelser af uheldige ord og vendinger.
  • Omskrivning af sætninger, som er for lange, tunge eller uklare.
  • Forslag til brug af termer, der afspejler fagområde og branche.

Levering 3 arbejdsdage.

Original price was: 900,00 kr..Current price is: 700,00 kr..

Professionel hjælp til at gennemgå din ansøgning. Du udarbejder ansøgningen, og vi giver dig værdifuld feedback på mulige forbedringer.

Ansøgning (Basis) Hvad er det?