Skarp LinkedIn-profil til jobsøgningen

Skarp LinkedIn-profil til jobsøgningen. En skarp LinkedIn-profil til jobsøgningen, kan styrke dine muligheder for at få drømmejobbet væsentligt. Derfor bør du altid prioritere din LinkedIn-profil lige så højt som dit CV og din jobansøgning. Dels kan du selv anvende LinkedIn som indgangen til dit næste job. Dels kan du forvente at potentielle arbejdsgivere tjekker din LinkedIn, før de beslutter om du skal inviteres til en jobsamtale. Se mere og køb vores service ‘Skarp LinkedIn-profil til jobsøgningen’ nedenfor.

Hjælp til LinkedIn-profilen med LinkedIn (Basis)

LinkedIn (Basis)

700,00 kr.

Professionel hjælp til jobsøgningen med LinkedIn-standard

LinkedIn (Standard)

1.200,00 kr.

Knivskarp LinkedIn-profil med LinkedIn (Premium)

LinkedIn (Premium)

1.800,00 kr.

LinkedIn (Basis)

Få en skarp LinkedIn-profil til jobsøgningen. Vi gennemgår din LinkedIn-profil, og giver dig gode forslag til indholdsmæssige forbedringer. Derudover kommer vi med forslag til optimering af sætninger og formuleringer, ligesom vi også korrekturlæser din profil.

LinkedIn (Standard)

Vi udarbejder LinkedIn-profilen fra A til Z. Du modtager et oplæg til gennemgang, og når du er tilfreds med LinkedIn-profilen modtager du en Word-fil, som du kan anvende, når du opsætter eller opdaterer din LinkedIn-profil. LinkedIn (Standard) er til stillinger, uden ledelses- og projektmæssigt ansvar.

LinkedIn (Premium)

Vi udarbejder LinkedIn-profilen fra A til Z. Du modtager et oplæg til gennemgang, og når du er tilfreds med LinkedIn-profilen modtager du en Word-fil, som du kan anvende, når du opsætter eller opdaterer din LinkedIn-profil. LinkedIn (Premium) er til stillinger, med ledelses- og projektmæssigt ansvar.

Skarp LinkedIn-profil til jobsøgningen

Skarp LinkedIn-profil til jobsøgningen

En skarp LinkedIn-profil til jobsøgningen er vigtig. Arbejdsgivere tjekker nemlig hyppigt jobkandidaternes LinkedIn-profil, når de er i gang med at rekruttere nye medarbejdere. At virksomheden, som du søger job hos undersøger din LinkedIn-profil, inden de beslutter om du skal være blandt kandidaterne til jobsamtale, gør at du bør prioritere, at din LinkedIn-profil er opdateret, og fremstiller dig som en højt kvalificeret kandidat til jobbet. Det kan dog være en større opgave, at udarbejde eller opdatere LinkedIn-profilen. Dette kan vi hjælpe dig med.

 

Sådan arbejder vi med LinkedIn

Når vi hjælper dig med din LinkedIn-profil, er vi grundige, og går i dybden med at kortlægge dine kompetencer, din erfaring og jobmæssige resultater. Derefter arbejder vi systematisk med at matche kompetencerne, erfaringerne og resultaterne med jobbet, som du søger. Herefter modtager du vores først udkast til din LinkedIn-profil. Her ønsker vi at få dine bidrag til mangler, forbedringsforslag osv. Når dette er på plads, udarbejder vi vores forslag til din LinkedIn-profil. Du får naturligvis materialet til LinkedIn til gennemgang, og godkendelse.

Du vælger selv, om vi skal fungere som professionel sparringspartner, hvor du selv udarbejder indholdet til din LinkedIn, eller om vi skal stå for hele arbejdet med at udarbejde og opdatere eller oprette din LinkedIn-profil. Uanset hvilken tilgang du vælger, går vi i dybden med dine styrker, kompetencer, resultater og jobmæssige erfaringer.

Vi kortlægger disse systematisk og udarbejder vores forslag til en skarp LinkedIn-profil til jobsøgningen. Hvis du har valgt LinkedIn (Basis) modtager du vores bidrag, som du så selv kan arbejde videre med. Vælger du LinkedIn (Standard) eller LinkedIn (Premium) udarbejder vi en komplet og skarp LinkedIn-profil. I den forbindelse kan vi også tilbyde at opdatere din profil på LinkedIn. Når vi har opdateret din profil, ændrer du blot din adgangskode. 

Send os dine spørgsmål

Hvis du overvejer at bruge professionel hjælp eller sparring til din LinkedIn-profil, er du altid velkommen til at spørge os. Det er selvfølgelig ganske uforpligtende, og vi gør altid vores bedste for at besvare alle dine spørgsmål. 

Hvorfor vælge os til at udarbejde en skarp LinkedIn-profil til jobsøgningen?

Fagligt dygtige

Vi står gerne på mål for, at du får en skarp LinkedIn-profil til jobsøgningen. Vi er fagligt dygtige, og kan vores håndværk, når det gælder anvendelse af LinkedIn i jobsøgningen. Vi holder os naturligvis opdateret på den nyeste viden og nye tendenser, inden for LinkedIn. Desuden trækker vi altid på hinandens erfaringer og kompetencer, for at få den bedste løsning på en konkret opgave, som vi løser for en jobsøgende. 

Vi går et ekstra skridt

Vi lægger os altid i selen for, at du får den bedst mulige løsning på, når vi er sat på opgaven med at hjælpe dig med at få en skarp LinkedIn-profil til jobsøgningen. Faktisk skal man være særdeles arbejdsom for at være en del af jobspecialist.dk. Vi tror nemlig fuldt og fast på, at det bidrager til, at du får en meget professionel hjælp til din jobansøgning, og som derfor bringer dig tættere på dit drømmejob.

Fokus på din profil

Vi gør altid meget for at en jobansøgning afspejler dig som medarbejder og som person. Det gør vi fordi vi ved, at det er afgørende, at din jobansøgning afspejler dig, når du møder til jobsamtale. Dette gælder naturligvis dine faglige kompetencer og kvalifikationer. Men derudover gælder det også dig som person. Dvs. at, hvis du f.eks. er en udadvendt og resultatorienteret person, så vil dette også afspejler sig i jobsøgningen, som vi skriver for dig.

Læs mere om de forskellige muligheder for at få hjælp til en skarp LinkedIn-profil til jobsøgningen.

LinkedIn (Basis)

Få en skarp LinkedIn-profil til jobsøgningen, med LinkedIn (Basis). LinkedIn (Basis) er målrettet til stillinger uden ledelsesmæssigt ansvar. Du foretrækker samtidig at have ‘hænderne i maskineriet’, og skriver selv indholdet til din profil. Vi går i dybden med dit materiale, og giver dig værdifulde bidrag som du selv implementerer i din LinkedIn-profil.

Proces

Du sender os et link til din nuværende LinkedIn-profil og/eller dit CV.  Vi gennemgår grundigt dit materiale, og udarbejder vores forslag til indholdsmæssige forbedringer. Vi korrekturlæser naturligvis også LinkedIn-indholdet. Du modtager vores forslag skriftligt, og kan derfor selv nemt implementere vores forslag i din profil. Ligesom du også kan bruge vores bidrag til fremtidige CV’er.

LinkedIn (Standard)

LinkedIn (Standard) er til dig, der har en LinkedIn-profil, uden ledelsesmæssige erfaringer og kompetencer. Du ønsker, at vi gør hele arbejdet med at udarbejde en skarp LinkedIn-profil, der afspejler din erfaring, dine kompetencer og dine personlige egenskaber. 

Proces

Du sender os et link til din nuværende LinkedIn-profil. hvis du ikke har en linkedIn-profil kan du udfylde vores LinkedIn-profilguide, eller sende os dit CV.  Vi gennemgår dit materiale, og udarbejder derefter LinkedIn-profilen helt fra bunden af. Undervejs stiller vi spørgsmål, såfremt vi har behov for det. Du får LinkedIn-indholdet til gennemgang, og når du kan godkende indholdet, modtager du en fil af os, der er klar til at implementere på selve mediet LinkedIn.

LinkedIn (Premium)

LinkedIn (Premium) er målrettet til dig, der har ledelsesmæssige kompetencer og erfaring. Du ønsker, at vi gør hele arbejdet med at udarbejde en skarp LinkedIn-profil, der afspejler dine ledelsesmæssige resulterer og dine kompetencer og din erfaring i øvrigt.

Proces

Du sender os et link til din nuværende LinkedIn-profil. Alternativt kan du udfylde vores LinkedIn-guide eller sende os dit CV. Vi går i dybden med dit materiale, og skriver derefter indholdet til LinkedIn-profilen, med fokus på hvordan dine hidtidige resultater skaber konkret værdi for en arbejdsgiver. Undervejs stiller vi spørgsmål, efter behov. Når du kan godkende indholdet, modtager du en fil af os, som du kan anvende, når du opdaterer din profil på LinkedIn.

Bliv klogere på jobsøgning

Tjek disse få, men gode råd til din jobsøgning. Det er så svært, men der er ofte ganske få ord, der gør forskellen på om du bliver indkaldt til jobsamtale. Ofir.dk har samlet nogle korte og gode input til din jobsøgning.

SoMe og jobsøgning

Mange arbejdsgivere forsøger at anspore din personlige profil på de sociale medier. Tjek derfor om din fremtoning, på de sociale medier, understøtter din jobsøgning. Læs her om, hvad du bør være opmærksom.