Skarp LinkedIn-profil til jobsøgningen

Skarp LinkedIn-profil til jobsøgningen. En skarp LinkedIn-profil til jobsøgningen, kan styrke dine muligheder for at få drømmejobbet væsentligt. Derfor bør du altid prioritere din LinkedIn-profil lige så højt som dit CV og din jobansøgning. Dels kan du selv anvende LinkedIn som indgangen til dit næste job. Dels kan du forvente at potentielle arbejdsgivere tjekker din LinkedIn, før de beslutter om du skal inviteres til en jobsamtale. Se mere og køb vores service ‘Skarp LinkedIn-profil til jobsøgningen’ nedenfor.

Vi gennemgår din LinkedIn-profil fra A til Z.

LinkedIn (Basis)

Få en skarp LinkedIn-profil til jobsøgningen. Vi gennemgår din LinkedIn-profil, og giver dig gode forslag til indholdsmæssige forbedringer. Derudover kommer vi med forslag til optimering af sætninger og formuleringer, ligesom vi også korrekturlæser din profil.

Original price was: 900,00 kr..Current price is: 700,00 kr..

LinkedIn er et fantastisk værktøj for jobsøgende. LinkedIn giver dig nemlig mulighed for at komme i kontakt med potentielle arbejdsgivere, holde dig opdateret om branchetendenser og netværke med fagfolk, rekrutteringsspecialister, og andre med dine faglige interesser. Som jobsøgende kan du f.eks. bruge LinkedIn til at søge efter jobopslag, tjekke og følge virksomheder, samt holde dig orienteret om de seneste branchenyheder. Kort og godt er LinkedIn et værktøj, der både kan holde dig fagligt opdateret og give dig mulighed for at opbygge relationer med folk inden for dit eget fagområde. Derfor er LinkedIn også en vigtig indgang til dit næste job.

LinkedIn (Standard)

Vi udarbejder LinkedIn-profilen fra A til Z. Du modtager et oplæg til gennemgang, og når du er tilfreds med LinkedIn-profilen modtager du en Word-fil, som du kan anvende, når du opsætter eller opdaterer din LinkedIn-profil. LinkedIn (Standard) er til stillinger, uden ledelses- og projektmæssigt ansvar.

Original price was: 1.800,00 kr..Current price is: 1.200,00 kr..

Det anbefales stærkt at have en skarp LinkedIn-profil. Det er nemlig er meget godt 'vindue' til at vise dig selv som en professionel, kompetent og relevant stillingskandidat, og øger dine chancer for at få jobbet, som du brænder for. Ud over det basale såsom profilbilledet og en komplet og opdateret profil, er det her vigtigt også at bruge LinkedIn-funktionaliteten til at engagere med andre brugere og udvide din netværksbase.

LinkedIn (Premium)

Vi udarbejder LinkedIn-profilen fra A til Z. Du modtager et oplæg til gennemgang, og når du er tilfreds med LinkedIn-profilen modtager du en Word-fil, som du kan anvende, når du opsætter eller opdaterer din LinkedIn-profil. LinkedIn (Premium) er til stillinger, med ledelses- og projektmæssigt ansvar.

Original price was: 2.400,00 kr..Current price is: 1.800,00 kr..