Gratis eksempler på ansøgninger

Nedenfor finder du gode eksempler på ansøgninger, fra flere brancher. Brug ansøgningerne til at lade dig inspirere. Få f.eks. inspiration til hvordan du indleder og afslutter din ansøgning samt, hvordan du sælger dine faglige og personlige styrker. Du kan hente eksemplerne på ansøgninger som docx , og derefter redigere direkte i ansøgningerne. 

DOCX

DOCX

DOCX

Professionel hjælp til ansøgninger, CV & LinkedIn

Professionel hjælp – Ansøgninger, CV & LinkedIn. Er det en mulighed, som du har overveje? Her får du nemlig hjælp til både ansøgninger, CV og til din LinkedIn-profil. Ligesom du kan få adgang til flere hundrede gode eksempler på ansøgninger, der er udarbejdet til stillinger inden for en bred vifte af brancher og industrier. Blandt andet får du adgang til ansøgninger udarbejdet til stillinger inden for butikker, handel & detail, Ansøgningerne er nye, og der bliver løbende udarbejdet flere. Alle ansøgninger er udarbejdet af kompetente og professionelle jobkonsulenter, og tager udgangspunkt i konkrete stillingsopslag fra danske jobportaler.

ANSØGNING

Du vælger om vi skal gennemgå din ansøgning eller vi skal udarbejde din ansøgning.

CURRICULUM VITAE

Du vælger om vi skal gennemgå din ansøgning eller vi skal udarbejde din ansøgning.

LINKEDIN

Du vælger om vi skal gennemgå din LinedIn, eller udarbejde din LinkediIn

Se flere hundrede eksempler på gode ansøgninger.

Flere hundrede eksempler på ansøgninger – som du ubegrænset kan anvende

Ansøgninger, der gør dig til en attraktiv kandidat

Flere hundrede eksempler på ansøgninger, som du ubegrænset kan anvende som inspiration.  Med hundredvis af eksempler på ansøgninger har du ét sted, som du søger hen, når du skal udarbejde en effektiv ansøgning. Ansøgninger som hjælper dig med at skille dig ud og gøre dig til en særligt attraktiv kandidat. Du får også et godt indtryk af  sprog og tone samt af, hvordan du kan fremhæve vigtige kompetencer, erfaringer og personlige egenskaber. Tjek f.eks. formuleringer af kompetencer, erfaring og personlig profil. Det samme gælder indledningerne og afslutningerne. Du vil hurtigt opdage, at de ofte er meget lette at tilpasse til din profil.

Vi går et ekstra skridt

Vi er specialiseret i at hjælpe jobsøgende jobsøgende med at udarbejde den perfekte ansøgning til ethvert job. Vores mål er at hjælpe dig med at skille dig ud fra konkurrenterne og gøre det bedst mulige indtryk på potentielle arbejdsgivere. Den samme ekspertise går igen, når vi udarbejder gode eksempler på ansøgninger til inspiration. Alle ansøgninger er udarbejdet ud fra konkrete stillingsopslag fra danske jobportaler, og vi arbejder os grundigt igennem stillingsopslagene for at sikre, at ansøgningerne giver den bedste repræsentation af de ønskede kvalifikationer og erfaring.

Bliv klogere på jobsøgning

Tjek disse få, men gode råd til din jobsøgning. Det er så svært, men der er ofte ganske få ord, der gør forskellen på om du bliver indkaldt til jobsamtale. Ofir.dk har samlet nogle korte og gode input til din jobsøgning.

SoMe og jobsøgning

Rigtig mange arbejdsgivere forsøger at anspore din personlige profil, ved at tjekke dig ud på de sociale medier. Tjek derfor om din fremtoning, på de sociale medier, understøtter din jobsøgning. Læs her om, hvad du bør være opmærksom på, når du søger job.