Hvem er Jobspecialist? Hvad gør vi?

Hvem er Jobspecialist? Hvad gør vi? Hjælp til ansøgninger & CV udspringer fra et oprigtigt ønske om at hjælpe og understøtte dig som jobsøgende. Vores hjælp har altid en målsætning om, at du skal til samtale. Dette afspejler sig derfor også i vores indsats, når vi hjælper dig. Eksempelvis arbejder vi på dit materiale indtil du er tilfreds og kan godkende det, ligesom vi altid gør en meget stor indsats for at dit jobsøgningsmateriale afspejler dig – fagligt såvels om personligt. 

Med flere år i bagagen, er vi i dag et lille dedikeret team, der dels hjælper jobsøgende med deres ansøgningsmateriale, karrierebeslutninger, og dels hjælper virksomhederne med at rekruttere medarbejdere. Alt sammen erfaring, som gør os til en god partner, når du søger job.

Hvem hjælper vi?

Vi hjælper stort set alle, der ønsker vores hjælp til jobsøgning, og vi har siden vores spæde begyndelse hjulpet alt fra produktionsmedarbejdere til direktører. Dette gør vi endda med stor succes. Vores succes kan især tilskrives to faktorer. For det første fordi alle vores kandidater har et meget stort ønske om at bruge deres faglige og erfaringsmæssige kompetencer til at gøre en forskel ved at skabe værdi og gode resultater i deres job. Denne iver gør det selvfølgelig lettere for os at bringe den enkelte kandidats unikke faglige og erfaringsmæssige styrker i spil. Dernæst løser vi alle jobsøgningsopgaver, som er det vores egen jobsøgning. Vi holder derfor udelukkende fokus på din opgave, og ikke på tiden vi bruger på opgaven.

Hvad gør vi anderledes? 

Vi gør mange ting anderledes. At hjælpe jobsøgende er ikke ‘blot’ en forretning hos jobspecialist.dk. Det er kernen i vores berettigelse på markedet. Det er vores unikke kompetence. Dette stiller store krav til os om altid at gøre vores yderste for, at arbejdsgiverne bliver ‘fanget’ af dit jobsøgningsmateriale, og ser dig som en kompetent og relevant kandidat. Dette afspejler sig også altid i indsatsen som vi lægger i alle opgaver som vi løser – også din.

Jeg har ikke råd til jeres hjælp

Vores jobsøgningsservices koster, og vi ved godt at langt fra alle har mulighed for at købe vores jobsøgningsservices. Her har du mulighed for at vælge, at vi gennemgår dit jobsøgningsmateriale og kommer med gode råd til din ansøgning, dit CV eller begge dele. Priserne finder du her. Alternativt kan du lade dig inspirere af vores JobHelper Medlemsportal. Læs mere om JobHelper nedenfor.

JobHelper Medlemsportal

Som noget nyt kan tilbyder vi også JobHelper. JobHelper er et univers, hvor du for en periode kan købe dig adgang til flere hundrede eksempler på ansøgninger. Eksemplerne kan du ubegrænset anvende som inspiration til din jobsøgning.  Alle vores eksempler på ansøgninger er udarbejdet til konkrete eksempler på stillingsopslag, som vi udvælger fra danske jobportaler. Samtidig udvider vi løbende vores medlemsportal med flere eksempler.

Udover at have vores målsætning om at hjælpe dig til samtale, ved at bringe dine unikke kompetencer og erfaringer i spil ønsker vi nemlig altid at bringe vores egne unikke kompetencer i spil.

Er det ikke snyd at bruge jer?

Vores kandidater søger vores hjælp fordi de brændende ønsker sig jobbet – ikke fordi de ønsker at springe over hvor gærdet er lavest. Når vi hjælper kandidater med at finde et nyt job, et karriereskift eller med at finde en ny retning efter en afskedigelse, er det meget tydeligt, at alle vores kandidater har et meget stort ønske om at bruge deres faglige og erfaringsmæssige kompetencer til at gøre en forskel ved at skabe værdi og gode resultater i deres job. At bringe de unikke faglige og erfaringsmæssige styrker i spil, lykkes dog ikke altid. 

Det uforløste potentiale løber ofte ‘panden mod muren’, i forbindelse med udarbejdelsen af selve jobsøgningsmaterialet. Her hos jobspecialist.dk møder vi mange meget dygtige og ambitiøse kandidater, der er i besiddelse af unikke kompetencer, og som med deres CV kan imponere enhver arbejdsgiver. Ofte kommer man dog til kort, når man udarbejder jobsøgningsmateriale. At udarbejde  et veludført og spot-on sælgende jobsøgningsmateriale – uanset om det drejer sig om ansøgningen, CV’et eller LinkedIn-profilen, er nemlig ikke noget, der er lige til højrebenet, hvilket i meget høj grad er til at forstå.

Vi vil gå så langt som at sige. “Hvorfor og hvordan skulle man også være dygtig til netop det? At udarbejde et professionelt jobsøgningsmateriale, der sælger de faglige, personlige og erfaringsmæssige kompetencer bedst muligt, er nemlig i sig selv en kompetence. En kompetence som de færreste af os mestrer, og som sjældent er en af kompetencerne som arbejdsgivererne efterspørger. Alligevel bliver det en vigtig kompetencer – ene og alene på grund af jobsøgningsmaterialet. Et paradoks, hvor en ikke-reelvant-kompetence bliver til den afgørende kompetence i ansættelsesprocessen. Så nej det er ikke snyd. Vi er glade fordi du læser med og håber, at du fik et godt indblik i ‘Hvem er jobspecialist? Hvad gør vi?