Værsgo - LinkedIn-guide til jobsøgende

Værsgo – LinkedIn-guide til jobsøgende, er en guide til dig, der ønsker at anvende LinkedIn i jobsøgningen. LinkedIn er dit elektroniske CV, og ‘stedet’ hvor du relativt let kan komme i direkte kontakt med arbejdsgiverne, der søger efter en medarbejder som dig selv. Et medie, hvor du kort og godt har god mulighed for at ‘skore’ drømmejobbet, hvorfor du bør prioritere LinkedIn meget højt. Her finder du både headhuntere, rekrutteringsfolk og HR-medarbejdere. Ligesom du også finder ligesindede, der måske har kontakten til arbejdsgiveren eller som kan anbefale dig til en kommende arbejdsgiver.

LinkedIn-guide - Vejen til dit næste job

Din profil er også dit CV

LinkedIn – Dit elektroniske CV, som arbejdsgivere altid tjekker

LinkedIn er dit elektroniske CV, og ‘stedet’ hvor du relativt let kan komme i direkte kontakt med arbejdsgiverne, der søger efter en medarbejder som dig selv. Et medie, hvor du kort og godt har god mulighed for at ‘skore’ drømmejobbet, hvorfor du bør prioritere LinkedIn meget højt. Her finder du både headhuntere, rekrutteringsfolk og HR-medarbejdere. Ligesom du også finder ligesindede, der måske har kontakten til arbejdsgiveren eller som kan anbefale dig til en kommende arbejdsgiver.

Værsgo – LinkedIn til jobsøgende er et af de mest effektive værktøjer, som du har til rådighed, når du er jobsøgende. På LinkedIn har du nemlig et professionelt netværk. Både i form af arbejdsgivere, kolleger, medarbejdere, rekrutteringskonsulenter og meget mere. Du kan også finde jobopslag og se, hvem der arbejder hvor. Ligesom du kan kontakte personer, der kan have en indgang til dit næste job.

Som jobsøgende bør du opdatere din LinkedIn-profil, så den afspejler din nuværende uddannelse og arbejdserfaring. Tilføj også nye færdigheder og kompetencer, som du har tilegnet dig. Deltag i relevante grupper og netværk, som har tilknytning til den branche, du søger job indenfor, og vær aktiv på siden. Tilføj relevante kontakter, så du kan netværke med dem. Endelig bør du opsætte jobagenter, så du modtager jobopslag, som passer til dine kvalifikationer. Du kan også oprette et CV og sende det direkte til potentielle arbejdsgivere, der søger kandidater med dine kvalifikationer. Værsgo – LinkedIn-guide er en god støtte, når du går i gang med din LinkedIn-profil.

Hvad skal jeg huske på LinkedIn når jeg søger arbejde

1. Opret din profil, hvis du ikke allerede har en profil. Tilføj relevante oplysninger om dine kvalifikationer, erfaringer, uddannelse, certificeringer, kurser osv..

2. Opret et stærkt netværk. Linkedin er et fantastisk netværksværktøj, så brug det til at opbygge et stærkt netværk af eksperter fra din branche.

3. Hold din profil opdateret. Husk at opdatere din profil regelmæssigt med nye oplysninger og opdateringer, der afspejler din faglige og personlige udvikling. 4. Tag initiativ til at skabe forbindelser. Brug mulighederne for at kontakte potentielle arbejdsgivere og netværkskontakter, så du kan starte en dialog.

5. Følg virksomheder. Følg de virksomheder du er interesseret i, så du kan holde dig opdateret med deres nyheder og jobmuligheder.

6. Vis din personlighed. Vis din personlighed og passioner ved at dele kvalificerede kommentarer og indlæg, som viser din ekspertise.

7. Brug jobsøgningsfunktionen på Linkedin, så du kan finde de mest relevante jobopslag.

Værsgo – LinkedIn-guide til jobsøgende, kan du downloade og bruge til din LinkedIn.