Outplacement – Når opsigelsen er en realitet

Outplacement – Når opsigelsen er en realitet, opstår der nye muligheder. Vores hjælp til opsagte medarbejdere med outplacement giver både dig som arbejdsgiver og medarbejderen mulighed for en positiv afslutning og en vellykket ny begyndelse. Vi er her for at støtte og vejlede din medarbejder gennem denne overgangsperiode og sikre klarhed om den kommende jobmæssige retning samt udforske de tilgængelige muligheder.

Vi hjælper din opsagte medarbejder godt videre

Vores Outplacement-program er skabt med henblik på at støtte opsagte medarbejdere og sikre både dig som arbejdsgiver og medarbejderen en respektfuld afslutning samt en positiv start på et nyt kapitel. Vi er engagerede til fulde i at bistå og støtte din medarbejder i denne overgangsperiode, med særligt fokus på at skabe klarhed om den fremtidige jobretning og udforske tilgængelige muligheder. Ud over vores dedikation tilbyder vi rådgivning og praktisk assistance, herunder hjælp til jobansøgninger, opdatering af CV, optimering af LinkedIn-profil samt opbygning af professionelle netværk og meget mere. Vores mål er at være din partner i at støtte, hjælpe og vejlede din medarbejder på bedst mulig vis.

Individuel tilpasning for hver medarbejder

Hver medarbejder står i en unik situation. Derfor tilpasser vi alle vores outplacement-forløb individuelt til den enkelte. Nogle foretrækker en proaktiv tilgang, mens andre trives bedst med en mere traditionel tilgang. Der er også dem, der måske ønsker at skifte job- eller karriereretning helt. Vores erfaring viser, at vi bedst støtter en opsagt medarbejder ved at møde vedkommende, hvor han eller hun er, og samtidig motivere og inspirere til at se nye muligheder. Vi stræber efter at skabe et skræddersyet forløb, der matcher den enkeltes behov og ambitioner.

Vi hjælper din opsagte medarbejdere godt videre med karrieren.

Hvad opnår din opsagte medarbejder med vores outplacement?

Tryghed og målrettet vejledning

  • Tryg og professionel hjælp til at komme godt videre i job.
  • Vi møder dig i øjnehøjde, og sætter ind ud fra dine behov.

Du kommer hurtigt i mål

  • Vi møder dig i øjnehøjde, og tilpasser vores outplacement-forløb til dine behov og ønsker.
  • Indsigt i arbejdsmarkedet, solid erhvervsforst

Outplacement (Basis)

Hjælp din medarbejder godt videre. Outplacement tilpasset medarbejderens behov og ønsker. Vælg f.eks. et forløb på 1 eller 3 måneder.

Outplacement (Standard)

Hjælp din medarbejder godt videre. Outplacement tilpasset medarbejderens behov og ønsker. Vælg f.eks. et forløb på 1 eller 3 måneder.

Outplacement (Executive)

Hjælp din medarbejder godt videre. Outplacement tilpasset medarbejderens behov og ønsker. Vælg f.eks. et forløb på 1 eller 3 måneder.

Outplacement (Priser)

Hjælp din medarbejder godt videre. Outplacement tilpasset medarbejderens behov og ønsker. Vælg f.eks. et forløb på 1 eller 3 måneder.

;

Outplacement (Basis)

Forløbets varighed 30 dage

Outplacement (Basis) er målrettet til dig, der ønsker at komme godt fra start som jobsøgende. Vi hjælper dig med at komme i gang med din jobsøgning. Blandt andet tilbyder vi at udarbejde to jobansøgninger og to tilhørende CV’er samt at opdatere eller udarbejde din LinkedIn-profil.

Proces

Som det første, vil vi dog gerne lære dig at kende, og sammen med dig kortlægge dine jobmæssige ønsker og muligheder. Herefter går vi i gang med at udarbejde dit jobsøgningsmateriale. Dette er en proces, som vi er fælles om. Du som den, der fortæller os om alle dine erhvervsmæssige guldkort, og vi der derefter griber alle guldkornene, og formidler dem til professionelle jobansøgninger og troværdige og fængende CV’er.

Når du kommer til jobsamtale, har du endvidere mulighed for at sparre med os omkring selve jobsamtalen. Skulle den første jobsamtale ligge uden for de 30 dage, som vores aftale forløber over, har du alligevel mulighed for sparring til dine to første jobsamtaler.

;

Outplacement (Standard)

Forløbets varighed 60 dage

Outplacement (Standard) er målrettet til dig, der ønsker at komme godt fra start som jobsøgende. Vi hjælper dig med at komme i gang med din jobsøgning. Blandt andet tilbyder vi at udarbejde to jobansøgninger og to tilhørende CV’er samt at opdatere eller udarbejde din LinkedIn-profil.

Proces

Som det første, vil vi dog gerne lære dig at kende, og sammen med dig kortlægge dine jobmæssige ønsker og muligheder. Herefter går vi i gang med at udarbejde dit jobsøgningsmateriale. Dette er en proces, som vi er fælles om. Du som den, der fortæller os om alle dine erhvervsmæssige guldkort, og vi der derefter griber alle guldkornene, og formidler dem til professionelle jobansøgninger og troværdige og fængende CV’er. Hver uge har du mulighed for en time sparring med os. Derudover har du mulighed for en to timers sparring til i alt to jobsamtaler om måneden. Dvs. en times sparring pr. jobsamtale.

Skulle den første jobsamtale ligge uden for de 60 dage, som vores aftale forløber over, har du alligevel mulighed for sparring til de jobsamtaler, som indgår i outplacement-aftalen.

;

Outplacement (Premium)

Forløbets varighed 90 dage

Outplacement (Premium) er målrettet til dig, der ønsker at komme godt fra start som jobsøgende, og som samtidig ønsker løbende sparring og hjælp. Vi hjælper dig med at komme i gang med din jobsøgning. Blandt andet tilbyder vi at udarbejde to jobansøgninger og to tilhørende CV’er samt at opdatere eller udarbejde din LinkedIn-profil.

Proces

Som det første, vil vi dog gerne lære dig at kende, og sammen med dig kortlægge dine jobmæssige ønsker og muligheder. Herefter går vi i gang med at udarbejde dit jobsøgningsmateriale. Dette er en proces, som vi er fælles om. Du som den, der fortæller os om alle dine erhvervsmæssige guldkort, og vi der derefter griber alle guldkornene, og formidler dem til professionelle jobansøgninger og troværdige og fængende CV’er. Hver uge har du mulighed for en time sparring med os. Derudover har du mulighed for en to timers sparring til i alt to jobsamtaler om måneden. Dvs. en times sparring pr. jobsamtale. Skulle den første jobsamtale ligge uden for de 90 dage, som vores aftale forløber over, har du alligevel mulighed for sparring til de jobsamtaler, som indgår i outplacement-aftalen.