LinkedIn (Basis) | Hjælp til LinkedIn-profilen

Få professionel hjælp til din LinkedIn-profil. Som jobsøgende er det meget relevant at have en opdateret og skarp LinkedIn-profil. Dels fordi du selv kan anvende profilen aktivt, når du er jobsøgende, og dels fordi kommende arbejdsgivere sandsynligvis besøger din profil inden de eventuelt inviterer dig til en jobsamtale. Vi tilbyder at gennemgå din LinkedIn-profil og komme med gode råd til, hvordan du kan forbedre profilen. Vi kan også udarbejde din profil. Her vælger du enten LinkedIn (Standard) eller LinkedIn (Premium). LinkedIn (Standard), er til profiler målrettet stillinger uden ledelsesmæssigt ansvar, og LinkedIn (Premium) er til stillinger med ledelsesmæssigt ansvar.

LinkedIn Basis – Hjælp til LinkedIn-profilen

Få en skarp profil med vores LinkedIn (Basis). Du modtager vores sparring ved at  sende os et link til din profil. Med udgangspunkt i materialet kommer vi med konkrete forslag til forbedringer, målrettet til din LinkedIn-profil. Hvis du hverken har et CV eller en LinkedIn-profil, modtager du en LinkedIn-profilguide, som du skal udfylde. Når vi gennemgår din LinkedIn-profil, dit CV eller LinkedIn-profilguiden, går vi i dybden dine styrker, kompetencer og jobmæssige erfaringer. Ud for dette kommer vi med konkrete forslag til, hvordan du kan forbedre din LinkedIn-profil. Derudover modtager du:

  • Sproglige rettelser, samt rettelser af uheldige ord og vendinger.
  • Omskrivning af sætninger, som er for lange, tunge og/eller nørklede.
  • Forslag til brug af termer, der afspejler fagområde og branche.

Leveringstid 3 arbejdsdage.

Original price was: 900,00 kr..Current price is: 700,00 kr..

LinkedIn (Basis) Hjælp til LinkedIn-profilen.

LinkedIn (Basis) Hvad er det?

LinkedIn (Basis) er en service til dig, der ønsker professionel sparring til din LinkedIn-profil. Du skriver selv indholdet til profilen, og modtager sparring af os undervejs. Vi gennemgår også din profil, når du er færdig med at udarbejde eller opdatere den, og du modtager vores forbedringsforslag.

LinkedIn (Basis)  Hjælp til LinkedIn-profilen

Hvorfor vælge os?

Fagligt dygtige

Vi er fagligt dygtige, og kan vores håndværk, når det gælder anvendelse af LinkedIn i jobsøgningen. Vi holder os naturligvis opdateret på den nyeste viden og nye tendenser på inden for rekruttering af medarbejdere. Desuden trækker vi altid på hinandens erfaringer og kompetencer, for at få den bedste løsning på en konkret opgave, som vi løser for en jobsøgende. Vi har derfor altid flere faglige vinkler på den opgave som vi løser for dig.

Vi går et ekstra skridt

Vi lægger os altid  i selen for, at alle vores kandidater, får den bedst mulige sparring i forbindelse med vores hjælp til LinkedIn. Faktisk skal man være særdeles arbejdsom for at være en del af jobspecialist.dk. Vi tror nemlig fuldt og fast på, at det sikrer, at du får en meget professionel sparring til din LinkedIn-profil, og som derfor bliver værktøjet, der bringer dig tættere på drømmejobbet.

Fokus på din profil

Når vi hjælper vores kandidater med deres LinkedIn-profil, gør vi altid meget for at profilen afspejler dig både fagligt og personligt. Det gør vi fordi det er afgørende, at din profil afspejler dig i alle henseender, når du møder til jobsamtalen. Dvs. at, vi altid gør os umage med, at LinkedIn-profilen er med til at give arbejdsgiveren et positivt og reelt indtryk af din faglige og personlige fordele.