Historien om Jobspecialist's services til kandidater

Det kan være lettere at være jobsøgende

Historien om Jobspecialist’s services til kandidater handler om at gøre det lettere for dig at være jobsøgende. At være jobsøgende er nemlig ikke bare spændende. Det kan også være frustrerende. Du er nemlig hamrende dygtig til dit fag, erfaringen er på plads, og du har lige præcis de personlige styrker, der skal til. Kort og godt har du hele pakken – og lidt til. Der er så bare lige den med, at det hele skal omfavnes på noget der svarer til A4-ark. Da jeg i mit tidligere job ansatte kandidater, modtog vi ansøgninger fra rigtig mange dygtige og kvalificerede kandidater. Deres udfordring bestod i at folde kvalifikationerne og styrkerne ud på et ark. Noget der helt sikkert har kostet en del af kandidaterne jobsamtalen – og i yderste konsekvens, jobbet som de måske gerne ville have.

Ligeledes kan du gå med tanker om at skifte karrierespor, du har rygsækken spækket med kompetencer, erfaringer og personlige styrker. Du mangler måske idéerne til, hvilke nye karrierespor du kan følge, eller du har svært ved at sælge dine jobmæssige styrker til en helt anden type job eller branche.

Jobspecialist karrierehjælp blev en realitet

Ovenstående var startskuddet til at Jobspecialist tilbyder karrieresparring og hjælp til jobsøgningsmaterialet. Med vores hjælp kan du opnå højne chancherne betragteligt for at få en invitation til jobsamtale. En af vores styrker er netop, at vi har  opbygget stor erfaring i at hjælpe kandidater på tværs af fagområder og specialer, og vi gør det med stor succes.

Du kan få både karrieresparring og hjælp til dit jobsøgningsmateriale, såsom din ansøgning, dit CV og/eller din LinkedIn-profil. Vores mål er altid, at du kommer til jobsamtale.

Hvem kan vi hjælpe? Og hvad gør vi anderledes?

Vi hjælper stort set alle, der ønsker vores hjælp til karrieresparring og jobsøgning, og vi har erfaringen med at hjælpe både  produktionsmedarbejdere og direktører. Og vi gør det med gode resultater, hvor vores kandidater både kommer til samtale og får tilbudt job. Vi gør samtidig mange ting anderledes. At hjælpe jobsøgende er ikke ‘blot’ en forretning hos jobspecialist.dk. Det er vores passion, og vi stiller store krav om, at vi altid gør vores yderste for, at arbejdsgiverne lægger mærke til din profil, og ser dig som en kompetent og relevant kandidat. Kort og godt,, er vi tilfreds når du er tilfreds.

Jeg har ikke råd til jeres hjælp

Vores jobsøgningsservices koster, og vi ved godt at langt fra alle har mulighed for at købe vores jobsøgningsservices. Her har du mulighed for at vælge, at vi gennemgår dit jobsøgningsmateriale og kommer med gode råd til din ansøgning, dit CV eller begge dele. Priserne finder du her. Alternativt kan du lade dig inspirere af vores JobHelper Medlemsportal. Læs mere om JobHelper nedenfor.

JobHelper Medlemsportal

Som noget nyt kan tilbyder vi også JobHelper. JobHelper er et univers, hvor du for en periode kan købe dig adgang til flere hundrede eksempler på ansøgninger. Eksemplerne kan du ubegrænset anvende som inspiration til din jobsøgning.  Alle vores eksempler på ansøgninger er udarbejdet til konkrete eksempler på stillingsopslag, som vi udvælger fra danske jobportaler. Samtidig udvider vi løbende vores medlemsportal med flere eksempler.

Vi er en mindre virksomhed, der tilbyder hjælp til rekruttering til virksomheder og  karriererådgivning samt hjælp til jobsøgning til jobsøgende. Læs her mere om, hvorfor vi tog første spadestik til at understøtte og hjælpe jobsøgende med at deres drømmejob.

Historien bag vores hjælp til rekruttering

Vi er en mindre virksomhed, der tilbyder hjælp til rekruttering til virksomheder og  karriererådgivning samt hjælp til jobsøgning til jobsøgende. Læs her mere om, hvorfor vi tog første spadestik til at understøtte og hjælpe virksomheder med at rekruttere.

Historien om Jobspecialist som serviceudbyder til jobcentrenes kandidater.

Historien bag vores hjælp til kandidater hos jobcentrene

Vores engagement i at hjælpe jobsøgende, der er tilknyttet jobcentrene, stammer først og fremmest fra vores passion for at hjælpe mennesker finde deres rette plads på arbejdsmarkedet. Hos os er det ikke bare et job – det er vores mission.