Ansøgninger – Professionel hjælp til din ansøgning (Standard)

Få professionel hjælp til din ansøgning (Basis). Måske har du allerede overvejet denne mulighed! Med ansøgnings (Basis) gennemgår vi din ansøgning. Vi går i dybden med din ansøgning, og kommer med gode råd til, hvordan du selv forbedrer ansøgningen. Vi kan naturligvis også udarbejde din ansøgning. Her vælger du enten ansøgning (Standard) eller ansøgning (Premium). Ansøgning (Standard), er til ansøgninger målrettet stillinger uden ledelsesmæssigt ansvar, og ansøgning (Premium) er til stillinger med ledelsesmæssigt ansvar.

Ansøgninger – Professionel hjælp til din ansøgning (Standard)

Professionel hjælp med ansøgning (Standard) er en service til dig, der ønsker professionel hjælp til din ansøgning (Standard). Ud fra dine tidligere ansøgninger eller et oplæg til en jobansøgning, dit CV eller andet udarbejder vi et forslag til en ansøgning. Når du kan godkende ansøgningen, modtager du en fil, som er klar til at sende til arbejdsgiveren.

Leveringstid 5 arbejdsdage.

1.200,00 kr.

Få professionel hjælp med vores 'Ansøgning (Standard), som er  udarbejdet til stillinger uden ledelsesmæssigt ansvar.

Ansøgninger – Professionel hjælp til Ansøgning (Standard)

Hvad er ansøgning (Standard)?

Jobsøgningspakke (Standard) er en service til dig, der ønsker at udlicitere din jobsøgning i en eller flere uger. Hver uge, som du har aftalt med os, udarbejder vi to jobansøgninger og to tilhørende CV’er. Hvis du ønsker det, kan vi udvælge de bedst matchende stillinger, som vi målretter jobsøgningsmaterialet til. Ligesom vi også kan sende jobansøgningerne til arbejdsgiverne, såfremt du også ønsker dette. Kort og godt kan vi stå for hele din jobsøgning.

Målgruppe

Jobsøgningspakke (Standard) er til dig, der er jobsøgende, og som søger stillinger uden ledelsesmæssigt og/eller projektledelsesansvar.

Hvorfor vores hjælp? Behov for ny motivation

Det kan også være, at du er træt af at skrive ansøgninger og tilpasse dit CV, og derfor har brug for, at en professionel ansøgningssøgnings-skribent, som med friske og professionelle øjne, kan komme bringe dig tættere på den jobsamtale. En anden god grund, er at du ‘bare’ skal have det der job, som du brænder for, og derfor ønsker hjælp til at få den jobsamtale i hus.

Proces: Hvad gør vi?

Vi udarbejder ansøgningen ud fra et udkast, notater eller CV, samt ud fra stillingsopslaget til jobbet som du søger. Hvis du ikke har en tidligere jobansøgning eller CV, kan du vi interviewe dig. Det er op til dig, hvor meget du er involveret i processen. Vi udarbejder indsedningsvis et oplæg på en ansøgning, og når du kan godkende ansøgningen, modtager du færdige filer.

Proces: Hvad gør du?

Kort og godt, er det eneste du skal gøre at  sende os dit oplæg eller udkast til en ansøgning og/eller stillingsopslaget til ansøgningen

Send os dine spørgsmål

Hvis du har behov for hjælp med vores ‘Jobsøgningspakke – Hjælp til at kickstarte jobsøgningen’ , eller blot er kørt træt og har behov for ny motivation, er du altid velkommen til at høre nærmere.