Få professionel hjælp til din ansøgning

Få professionel hjælp til din ansøgning. Måske har du allerede overvejet denne mulighed! Vi kan gennemgå din ansøgning, eller udarbejde ansøgningen fra A til Z. Du kan nemlig vælge mellem Ansøgning (Basis), Ansøgning (Standard) eller Ansøgning (Premium). Når du vælger Ansøgning (Basis) går vi i dybden med din jobansøgning, og kommer med gode råd til, hvordan du selv forbedrer ansøgningen. Vi kan også udarbejde din ansøgning. Her vælger du enten ansøgning (Standard) eller ansøgning (Premium). Ansøgning (Standard), er til ansøgninger målrettet stillinger uden ledelsesmæssigt ansvar, og ansøgning (Premium) er til stillinger med ledelsesmæssigt ansvar.

Få professionel hjælp til din ansøgning. Med vores ansøgning (Basis), kommer du godt i gang med jobsøgningen.

Ansøgning (Basis)

700,00 kr.

Få professionel hjælp til din ansøgning. Med vores ansøgning (Standard), kommer du godt i gang med jobsøgningen.

Ansøgning (Standard)

1.200,00 kr.

Få professionel hjælp til din ansøgning. Med vores ansøgning (Premium), kommer du godt i gang med jobsøgningen.

Ansøgning (Premium)

1.800,00 kr.

Ansøgning (Basis)

Vi gennemgår din ansøgning, og giver dig gode forslag til indholdsmæssige forbedringer. Derudover kommer vi med forslag til optimering af sætninger og formuleringer, ligesom vi også korrekturlæser din ansøgning.

Ansøgning (Standard)

Vi skriver ansøgningen fra A til Z. Du modtager et oplæg til gennemgang, og når du er tilfreds med ansøgningen modtager du en Word-fil og en PDF med ansøgningen. Ansøgning (Standard) er til stillinger, uden ledelses- og projektmæssigt ansvar.

Ansøgning (Premium)

Vi skriver ansøgningen fra A til Z. Du modtager et oplæg til gennemgang, og når du er tilfreds med ansøgningen modtager du en Word-fil og en PDF med ansøgningen. Ansøgning (Premium) er til stillinger, med ledelses- og projektmæssigt ansvar.

Hvorfor vælge os til at få professionel hjælp til din ansøgning

Fagligt dygtige

Vi er fagligt dygtige, og kan vores håndværk, når det gælder ansøgninger, professionelle CV og kommunikation på og anvendelse af LinkedIn i jobsøgningen. Vi holder os naturligvis opdateret på den nyeste viden og nye tendenser på inden for rekruttering af medarbejdere. Desuden trækker vi altid på hinandens erfaringer og kompetencer, for at få den bedste løsning på en konkret opgave, som vi løser for en jobsøgende. Vi har derfor altid flere faglige vinkler på den opgave som vi løser for dig.

Vi går et ekstra skridt

Nu er der ikke nogen væsentlig forskel på at være flittig og arbejdsom. Vi forsøger bare at understrege, at vi altid lægger os i selen for, at du får den bedst mulige løsning på en ansøgning, som vi hjælper dig med. Faktisk skal man være særdeles arbejdsom for at være en del af jobspecialist.dk. Vi tror nemlig fuldt og fast på, at det bidrager til, at du får en meget professionel sparring til din ansøgning (Standard), og som derfor bringer dig tættere på dit drømmejob.

Fokus på din profil

Vi gør altid meget for at en ansøgning afspejler dig som medarbejder og som person. Det gør vi fordi vi ved, at det er afgørende, at din ansøgning afspejler dig, når du møder til jobsamtale. Dette gælder naturligvis dine faglige kompetencer og kvalifikationer. Men derudover gælder det også dig som person. Dvs. at, hvis du f.eks. er en udadvendt og resultatorienteret person, så vil dette også afspejler sig i jobsøgningen, som vi skriver for dig.

Bliv klogere på jobsøgning

Tjek disse få, men gode råd til din jobsøgning. Det er så svært, men der er ofte ganske få ord, der gør forskellen på om du bliver indkaldt til jobsamtale. Ofir.dk har samlet nogle korte og gode input til din jobsøgning.

SoMe og jobsøgning

Mange arbejdsgivere forsøger at anspore din personlige profil på de sociale medier. Tjek derfor om din fremtoning, på de sociale medier, understøtter din jobsøgning. Læs her om, hvad du bør være opmærksom.