Få professionel hjælp til din ansøgning

Få professionel hjælp til din ansøgning. Måske har du allerede overvejet denne mulighed! Vi kan gennemgå din ansøgning, eller udarbejde ansøgningen fra A til Z. Du kan nemlig vælge mellem Ansøgning (Basis), Ansøgning (Standard) eller Ansøgning (Premium). Når du vælger Ansøgning (Basis) går vi i dybden med din jobansøgning, og kommer med gode råd til, hvordan du selv forbedrer ansøgningen. Vi kan også udarbejde din ansøgning. Her vælger du enten ansøgning (Standard) eller ansøgning (Premium). Ansøgning (Standard), er til ansøgninger målrettet stillinger uden ledelsesmæssigt ansvar, og ansøgning (Premium) er til stillinger med ledelsesmæssigt ansvar.

Få professionel sparring til din ansøgning. Vi er parat til at hjælpe dig med ansøgningen.

Ansøgning (Basis)

Vi gennemgår din ansøgning, og giver dig gode forslag til indholdsmæssige forbedringer. Derudover kommer vi med forslag til optimering af sætninger og formuleringer, ligesom vi også korrekturlæser din ansøgning.

Original price was: 900,00 kr..Current price is: 700,00 kr..

Vi udarbejder din ansøgning, og når du kan godkende ansøgningen, modtager du filerne retur - klar til brug.

Ansøgning (Standard)

Vi skriver ansøgningen fra A til Z. Du modtager et oplæg til gennemgang, og når du er tilfreds med ansøgningen modtager filer med ansøgningen. Ansøgning (Standard) er til stillinger, uden ledelses- og projektmæssigt ansvar.

Original price was: 1.800,00 kr..Current price is: 1.200,00 kr..

Få professionel hjælp til din ansøgning. Vi er parat til at hjælpe dig med ansøgningen.

Ansøgning (Premium)

Vi skriver ansøgningen fra A til Z. Du modtager et oplæg til gennemgang, og når du er tilfreds med ansøgningen modtager du filer med ansøgningen. Ansøgning (Premium) er til stillinger, med ledelses- og projektmæssigt ansvar.

Original price was: 2.400,00 kr..Current price is: 1.800,00 kr..