Historien om Jobspecialist som rekrutteringspartner

Historien om Jobspecialist som rekrutteringspartner. Vi er en mindre rekrutteringspartner, der med udgangspunkt praktisk erfaring og faglighed hjælper jer med at ansætte den rette kandidat. Vi lægger stor vægt på, at du oplever os som en god og professionel partner, der understøtter jeres rekruttering ud fra jeres behov og ønsker. For nogle af vores kunder betyder det, at vi understøtter den indledende ansættelsesfase med igangsætning, kandidatsøgning og valg af kandidater. For andre af vores kunder betyder det, at vi understøtter ansættelsesprocessen fra start til slut.

Hvem er vi? Og hvad tilbyder vi?

Vi er en mindre rekrutteringspartner, der med udgangspunkt praktisk erfaring og faglighed hjælper jer med at ansætte den rette kandidat. Vi lægger stor vægt på, at du oplever os som en god og professionel partner, der understøtter jeres rekruttering ud fra jeres behov og ønsker. For nogle af vores kunder betyder det, at vi understøtter den indledende ansættelsesfase med igangsætning, kandidatsøgning og valg af kandidater. For andre af vores kunder betyder det, at vi understøtter ansættelsesprocessen fra start til slut.

Derfor hjælper vi virksomheder med at rekruttere

Det er noget helt særligt at rekruttere nye kandidater. En ny medarbejder, leder eller specialist er nemlig oftest lig med, at din virksomhed er et stort skridt tættere på at opfylde jeres strategier og målsætninger. Ansættelsesprocessen er dog ressourcekrævende, og kan derfor både være frustrerende og stressende. Sådan har både jeg og medarbejderne ofte selv oplevet det, når vi rekrutterede. Frustrationerne går oftest på denne her manglende tid til at nå godt og hurtigt i mål med at ansætte, og som derfor let ender med at gå ud over både opgaverne og resultaterne, imens rekrutteringen står på.

Hjælp til rekruttering af medarbejdere, specialister, og ledere. Vi hjælper ud fra dine behov og ønsker. Ingen binding.

Jobspecialist blev en realitet

Alle de her frustrationer er årsagen til at jobspecialist.dk blev en realitet. Jeg ved, hvor meget den rette kandidat betyder for din virksomhed, kender omfanget af den dedikation og professionalisme den gode ansættelse kræver, og så er jeg samtidig vild med alle facetterne i rekrutteringsprocessen. Fra den spæde start, hvor profilen skal kortlægges til, screeningsprocessen, samtalerne, og selve ansættelsen. Da jeg samtidig har erfaring med både rekruttering og kandidatsparring, var der ikke langt fra tanke til handling, når muligheden bød sig.

Du vælger, hvordan vi bedst hjælper din virksomhed

Med udgangspunkt i vores kunders vidt forskellige behov og ønsker, tilpasser vi vores rekrutteringshjælp. Du kan f.eks. skele til vores rekrutteringspakker, og herfra sammensætte samarbejdet til jeres behov. Vi har ingen bindinger, medmindre du selv ønsker dette. Vi arbejder ud fra mottoet, at så længe du har ønsker vores hjælp, så længe får du vores hjælp.

Historien om Jobspecialist som karriererådgiver og hjælp til kandidater, der søger job.

Historien bag vores hjælp til jobsøgende kandidater

Vi er en mindre virksomhed, der tilbyder hjælp til rekruttering til virksomheder og  karriererådgivning samt hjælp til jobsøgning til jobsøgende. Læs her mere om, hvorfor vi tog første spadestik til at understøtte og hjælpe jobsøgende med at deres drømmejob.

Historien om Jobspecialist som serviceudbyder til jobcentrenes kandidater.

Historien bag vores hjælp til kandidater hos jobcentrene

Vi er en mindre virksomhed, der tilbyder hjælp til rekruttering, karriererådgivning og jobsøgning. Læs her om, hvorfor vi har valgt at hjælpe jobcentrene, og hvor vi tilbyder jobsøgningskurser, 1:1-sparring samt outplacement-lignende forløb.