CV – Professionel hjælp til dit CV

CV – Professionel hjælp til dit CV, kan være lige præcis løsningen, der får dig godt i mål med jobsøgningen. Vi kan enten fungere som din sparringspartner – på sidelinjen – mens du selv udarbejder dit CV, eller påtage os hele opgaven med at udarbejde CV’et. Uanset, hvilken løsning du vælger, er vi grundige og professionelle, og du får et spot-on CV. Når det handler om at få professionel hjælp til dit CV, har jobspecialist.dk fingeren på pulsen. Vi har erfaringen og ved hvad der virker og ikke virker, når arbejdsgiveren gennemgår dit CV. Dertil lægger vi os også altid i selen for, at du få et CV, der professionelt sælger dine kompetencer, erfaringer og resultater til arbejdsgivere. Vores målsætning er altid, at vores hjælp får dig til jobsamtale. 

Få professionel hjælp til dit CV. Vi kan gennemgå eller udarbejde dit CV.

CV (Basis)

Du får en dybdegående gennemgang af dit CV, og  dig gode forslag til indholdsmæssige forbedringer. Derudover modtager du forslag til optimering af sætninger og formuleringer, ligesom vi også korrekturlæser din ansøgning.

700,00 kr.

Få professionel hjælp til at udarbejde dit CV.

CV (Standard)

Vi udarbejder op opsætter dit CV fra A til Z. Du modtager et oplæg til gennemgang, og når du er tilfreds med dit CV, sender vi dig en Word-fil og en PDF med CV’et. CV (Standard) er til stillinger, uden ledelses- og projektmæssigt ansvar.

1.200,00 kr.

Få professionel hjælp til at udarbejde dit CV.

CV (Premium)

Vi udarbejder op opsætter dit CV fra A til Z. Du modtager et oplæg til gennemgang, og når du er tilfreds med dit CV, sender vi dig en Word-fil og en PDF med CV’et. CV (Standard) er til stillinger, med ledelses- og projektmæssigt ansvar.

1.800,00 kr.