Ops! Ansøgningen er forbeholdt vores medlemmer

Butikker, handel & detail

BEnergisk kvinde med en stor drøm om at blive speditør

“Jeg er en energisk kvinde, der har mange gode grunde til at forfølge drømmen om at blive speditør. Først og fremmest finder jeg det motiverende at arbejde i en dynamisk branche, hvor jeg skal være dygtig til alt fra god kundeservice….”

DETTE INDHOLD ER TIL MEDLEMMER

Du har klikket på en side hos jobspecialist.dk, som er man skal være medlem for at få adgang til. Du kan blive medlem nu, og få adgang til denne ansøgning og flere hundrede andre eksempler på ansøgninger.

Virksomhed

Gade & gadenummer

Postnummer & by

J-0111 / Måned / År

Att.: Titel, fornavn & efternavn

 

Energisk kvinde, med en stor drøm om at blive speditør

Jeg er en energisk kvinde, der har mange gode grunde til at forfølge drømmen om at blive speditør. Først og fremmest finder jeg det motiverende at arbejde i en dynamisk branche, hvor jeg skal være dygtig til alt fra god kundeservice og transportplanlægning, til told- og transportbestemmelser. Derudover tiltaler transportuniversets internationale aspekt mig rigtig meget.

 

Kort om min baggrund

Jeg blev for et år siden færdig med min gymnasieuddannelse. Herefter tog jeg et sabbatår, hvor jeg har rejst i Europa. Jeg har også arbejdet undervejs på min europarejse – f.eks. på diverse hoteller. Nu er jeg tilbage i Danmark, og arbejder som butiksassistent i et byggemarked.

 

Udadvendt, servicefokuseret, og kommunikativt stærk i både dansk, tysk og engelsk

Jeg finder det meget spændende at indgå i processerne i forbindelse med planlægning og udførelse af transporter. Især finder jeg det motiverende, at speditørfaget stiller høje krav til min faglighed, og til min forståelse af alle aspekter vedrørende transport af forskellige typer af gods. Samtidig er jeg en udadvendt og servicefokuseret person, som trives godt med at være opsøgende, og tale og koordinere med mange forskellige mennesker og fagpersoner.

Jeg er kommunikativt stærk, og taler og skriver flydende dansk, engelsk og tysk. Derudover er jeg god til at opbygge gode relationer til alle ’typer’ af mennesker. Som speditørelev, kan jeg derfor tale med, og yde en god service til alle, som jeg skal arbejde sammen med – internt såvel som eksternt.

 

Min førsteprioritet er en karriere i jeres virksomhed

Det er et særligt stort ønske at blive speditørelev i netop jeres virksomhed. Som en af Europas førende logistikudbydere, ser jeg nemlig gode fremtidsperspektiver som færdiguddannet speditør. Derudover tiltaler jeres uddannelsesprogram mig rigtig meget. Jeg ser meget frem til at høre fra jer.

 

Med venlig hilsen

Fornavn & Efternavn