Alle varer

Velkommen til jobspecialist.dk. her finder du alt om alle services hos jobspecialist.dk

Din partner som jobsøgende

Her finder du alle services hos jobspecialist.dk. Jobspecialist.dk er en service til jobsøgende. Som jobsøgende kan du få hjælp til alt fra jobansøgning til CV, og din LinkedIn-profil. Derudover tilbyder vi vores medlemmer adgang til 100+ professionelt udarbejde jobansøgninger og CV-skabeloner. Jobansøgningerne og CV-skabelonerne, kan du anvende, når du udarbejder dit jobsøgningsmateriale.

Hjælp til jobansøgninger, CV og LinkedIn
Vi har stor erfaring i at udarbejde målrettede jobansøgninger og CV’er til stillinger – både med og uden ledelsesmæssigt ansvar. Når vi hjælper en kandidat med jobsøgningen, gør vi det professionelt, og er meget omhyggelige med at matche kandidatens jobansøgning med stillingsopslagets krav og ønsker. Derudover lægger vi stor vægt på, at både jobansøgningen og CV’et afspejler kandidaten som person.

Outplacement-forløb, der hjælper dig videre til dit næste job
Derudover hjælper vi jobsøgende, som er blevet opsagt, og har fået tilbudt et outplacement-forløb, af deres arbejdsgiver. Vores outplacement-forløb, tager naturligvis udgangspunkt i dig, og vi gør vores yderste for at hjælpe, ud fra dine konkrete behov og ønsker. Vi lægger os også i selen for, at du føler dig tryg ved at gennemføre et outplacement-forløb hos os, og så går vi langt for at hjælpe dig videre til dit næste job.

Kartotek med 200+ jobansøgninger og CV-skabeloner
Du har endvidere mulighed for at blive medlem hos jobspecialist.dk. Som medlem får du adgang til et kartotek med 200+ jobansøgninger og CV-skabeloner. Både jobansøgningerne og CV-skabelonerne er udarbejdet af professionelle skribenter og designere, som samtidig har mange års erfaring med rekruttering af medarbejdere. Alle jobansøgningerne er autentiske, hvilket vil sige at hver eneste jobansøgning er udarbejdet til reelle jobopslag fra danske jobportaler. Desuden er alle jobansøgningerne og CV-skabelonerne, som vores medlemmer får adgang til, udarbejdet specielt til jobspecialist.dk’s medlemsportal. Hver uge tilføjer vi 5 nye jobansøgninger samt 5 nye CV-skabeloner. Ligesom vores medlemmer også kan drage nytte af fordelagtige rabatter på vores øvrige services.

Jobspecialist for virksomhederne
Vi hjælper desuden også virksomheder, der ønsker ekstern assistance, når de rekrutterer nye medarbejdere. Typiske opgaver er hjælp til stillingsopslag, modtagelse af jobansøgninger, screening af jobansøgere, afslag til kandidater, indkaldelse til, og afholdelse af jobsamtaler, håndtering af ansættelseskontrakter, samt forberedelse af opstart af ny medarbejder. Vores fokus er altid at hjælpe vores virksomhedskunder, der hvor behovet er. Det er derfor jer som virksomhedskunder der definerer opgaverne, hvorefter vi løser dem.

Viser 1–12 af 17 resultater