Jobsøgningspakke| Hjælp til at kickstarte jobsøgningen

Jobsøgningspakke – Hjælp til at kickstarte jobsøgningen. Lyder det som en mulighed for dig? Med jobsøgningspakken udliciterer du ganske enkelt din jobsøgning i et par uger eller mere. Jobsøgningspakken er til alle, der i en periode har behov for friske øjne på jobsøgningen. Vi udarbejder to jobansøgninger samt to tilhørende CV’er pr. uge. Hvis du ønsker det, kan vi udvælge de bedst matchende stillinger. Ligesom vi også kan sende jobansøgningerne til arbejdsgiverne, såfremt du også ønsker dette. Kort og godt kan vi stå for hele din jobsøgning.

Jobsøgningspakke – Hjælp til at kickstart jobsøgningen (Standard)

Jobsøgningspakke (Standard) sætter turbo på jobsøgningen. Ud fra dit materiale, udarbejder vi nemlig to jobansøgninger og dertil tilpassede CV’er, og sender disse til relevante arbejdsgivere. Jobansøgningerne og CV’et er naturligvis målrettet de konkrete stillinger, som du ønsker at søge. Du har direkte adgang til dine ansøgninger via vores hjemmeside. Det eneste du skal gøre er sende os følgende:

  • Dit oplæg til en ansøgning og CV
  • Oplysninger om, hvilken type stillinger du søger
  • Oplysninger om, hvilke brancher, du er interesseret i
  • Oplysninger om, hvor i landet du søger job.

Jobsøgningspakke (Standard) er målrettet til kandidater, der søger jobs uden en ledelsesmæssig profil og/eller uden projektledelsesansvar.

Levering 7 arbejdsdage.

7.200,00 kr.

Få professionel hjælp til din ansøgning. Vi er parat til at hjælpe dig med ansøgningen.

Jobsøgningspakke | Hjælp til at kickstarte jobsøgningen

Få hjælp med en komplet jobsøgningspakke og lad os overtager jobansøgningen, i en eller flere uger. Vi varetager ganske enkelt jobsøgningen fra A til Z. Det eneste du skal gøre er at møde op til jobsamtalerne, som du forhåbentligt får ud af vores indsats.

Hvorfor vælge os til at få professionel hjælp til din jobsøgning

Fagligt dygtige

Vi er fagligt dygtige, og kan vores håndværk, når det gælder jobansøgninger, professionelle CV og kommunikation på og anvendelse af LinkedIn i jobsøgningen. Vi holder os naturligvis opdateret på den nyeste viden og nye tendenser på inden for rekruttering af medarbejdere. Desuden trækker vi altid på hinandens erfaringer og kompetencer, for at få den bedste løsning på en konkret opgave, som vi løser for en jobsøgende. Vi har derfor altid flere faglige vinkler på den opgave som vi løser for dig.

Vi går et ekstra skridt

Nu er der ikke nogen væsentlig forskel på at være flittig og arbejdsom. Vi forsøger bare at understrege, at vi altid lægger os i selen for, at du får den bedst mulige løsning på en jobansøgning, som vi hjælper dig med. Faktisk skal man være særdeles arbejdsom for at være en del af jobspecialist.dk. Vi tror nemlig fuldt og fast på, at det bidrager til, at du får en meget professionel sparring til din jobansøgning (Standard), og som derfor bringer dig tættere på dit drømmejob.

Fokus på din profil

Vi gør altid meget for at en jobansøgning afspejler dig som medarbejder og som person. Det gør vi fordi vi ved, at det er afgørende, at din jobansøgning afspejler dig, når du møder til jobsamtale. Dette gælder naturligvis dine faglige kompetencer og kvalifikationer. Men derudover gælder det også dig som person. Dvs. at, hvis du f.eks. er en udadvendt og resultatorienteret person, så vil dette også afspejler sig i jobsøgningen, som vi skriver for dig.