LinkedIn

Få professionel hjælp til at udarbejde eller opdatere din LinkedIn-profil. LinkedIn har ofte stor betydning, når du søger job. Dels fordi, du ved at være aktiv på LinkedIn har god mulighed for at finde og ”lande” dit næste job via netværket, og dels fordi rigtig mange arbejdsgivere selv bruger netværket, når de søger nye kandidater. Arbejdsgiverne tjekker dig ganske enkelt ud på LinkedIn, hvis du har søgt et job hos dem. Derudover er rekrutteringsbureauerne ganske aktive på LinkedIn. Det er her de finder mange af deres kandidater. Du kan derfor, med stor fordel, gøre rekrutteringsvirksomhederne opmærksomme på din eksistens. Det hele bærer eller brister dog med, om din profil præsenterer dig på bedst mulige vis.

Hos jobspecialist.dk, kan du få professionel hjælp til din profil. Med hjælp fra vores LinkedIn-specialist, får du en profil, der er udarbejdet professionelt, og som troværdigt præsenterer dine kompetencer, erfaringer og resultater. Vi er grundige, når vi arbejder med din profil, hvor du kan vælge imellem tre forskellige løsninger. LinkedIn (Basis), (Standard) og (Premium). Hvilken løsning du bør vælge, afhænger af flere faktorer. Det kan f.eks. være at du selv ønsker at udarbejde eller opdatere din profil, og ønsker at bruge os som sparringspartner i forbindelse med arbejdet. I så fald, er det LinkedIn (Basis), du har behov for. Derudover afhænger løsningen af, om du har en profil, der skal afspejle en, der har ledelsesmæssigt ansvar eller, som ikke har ledelsesmæssigt ansvar.

Hvorfor få hjælp til din LinkedIn-profil?

Det er der flere gode grunde til. Det kan være, at LinkedIn er nyt for dig. Du har derfor behov for hjælp til at komme godt i gang med at anvende LinkedIn. Eksempelvis ved at sikre, at din profil præsenterer dig bedst muligt, og at du udnytter alle de grundlæggende fordele som netværket byder på. Her er vores hjælp et godt fundament. Du kan naturligvis bruge profilen til det konkrete job, som du skal til at søge. Derudover kan du også bruge netværket til alt fra at gøre rekrutteringsbureauerne opmærksomme på din eksistens, til at få dit netværk til at hjælpe dig med at komme i mål med dit næste job. Samtidig kan du være ret sikker på, at arbejdsgiverne, som du søger job hos tjekker din profil ud på LinkedIn. Og hvis du ikke fremstår godt her, kan det være en ”dealbreaker” som frasorterer dig.

Er det ikke at springe over, hvor gærdet er lavest, at få andre til at udarbejde eller opdatere din LinkedIn-profil?

Her er svaret nej. Til dags dato har vi endnu ikke haft en kandidat igennem, som søger vores hjælp for at springe over hvor gærdet er lavest. Samtlige kandidater, som vi har hjælper, er seriøse og ambitiøse kandidater, der ikke kunne drømme om at springe over, hvor gærdet er lavest. Det er kandidater, der med liv og sjæl går op i deres jobsøgning. Vi er partneren, der hjælper hjælpe dem at opfylde deres høje ambitioner. Står du med en LinkedIn-profil, der trænger til at blive opdateret, eller skal du have oprettet en helt ny profil, er du velkommen til at kontakte os.

Viser alle 3 resultater