Pædagogisk assistent (Deltid)

DOWNLOAD DOCX

Omsorgsfuld og nærværende PAU, søger barselsvikariat

Jeg er en nærværende og omsorgsfuld pædagogisk assistent (PAU), der har hørt meget positivt om [Institution], og søger derfor jeres 32-timers barselsvikariatet, som jeg har set på ofir.dk.

Jeg elsker at arbejde med børn, og er god til at opfylde børnenes behov for nærvær og tryghed, hvilket sandsynligvis skyldes, at jeg engagerer mig meget i børnene, og altid møder dem i øjenhøjde. Min indstilling er altid positiv, og jeg møder på arbejde med en stor lyst til at bruge min faglighed til at skabe de bedst mulige rammer for børnene, så de både trives, lærer og udvikler sig.

 

Musik og udendørsliv er et vigtigt afsæt for min faglige identitet

Som den strukturerede person jeg er, er jeg god til at planlægge og organisere aktiviteter, der understøtter børnenes læring og udvikling. Eksempelvis ved at sætte lege i gang. Her bruger jeg meget det, at ’dække op til leg’, og understøtte legene, i takt med at behovet opstår. Sang, musik, rim og rems, er også noget, som jeg prioriterer højt. Udover den umiddelbare glæde som sang og musik giver, både børn og voksne, er det også et meget godt værktøj til at understøtte børnenes sprogudvikling. Børnenes udendørsliv er også noget, som jeg vægter højt. Jeg bruger nemlig selv meget af min fritid udendørs. Dette vil [Institutionens] børn også nyde godt af. Som udemenneske er jeg god til at komme med forslag til både kortere og længere ture med børnene, og er i hele taget god til både at tage initiativ til at lege udenfor, og til at hjælpe børnene i gang med forskellige lege i naturen. Jeg kan derfor give børnene mange gode, lærende og udviklende naturoplevelser.

Jeg er uddannet pædagogisk assistent fra UC Syd. I forbindelse med uddannelsen, var jeg i praktik hos [Institution]. Som nyuddannet var jeg så heldig at blive ansat, og har de seneste tre år arbejdet i en af børnehavestuerne. Den samme stue, som da jeg var i praktik. Jeg er meget glad for at være PAU hos [Institution]. Da jeg, for knapt et år siden, flyttede jeg til [By], har jeg egentlig blot ventet på, at I ville søge nye medarbejdere. Jeg har nemlig hørt meget godt om jeres institution, og vil derfor meget gerne blive en del af jeres velfungerende team.

 

Samtale om mulighederne for at blive jeres barselsvikar

Jeg håber at få mulighed for at uddybe min jobansøgning, ved en personlig samtale, og glæder mig meget til at høre fra jer. Jeg har vedhæftet mit CV og uddannelsesbevis. Såfremt I ønsker at gøre brug af referencer, oplyser jeg naturligvis gerne disse.

 

Med venlig hilsen

Fornavn & Efternavn