Cookies – Læs om Cookies hos Jobspecialist

Cookies – Læs om cookies hos Jobspecialist.dk. Når du besøger jobspecialist.dk bliver der indsamlet oplysninger, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet på hjemmesiden, således at vi kan øge værdien af de annoncer, som vi viser på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies, og undlade videre brug af vores hjemmeside. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der bliver indsamlet, formålet med indsamlingen samt, hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. Følg denne vejledning, hvis du ønsker at slette cookies.

 Hvad er cookies?

Cookies er en tekstfil, der bliver gemt på din PC, mobil eller tilsvarende enhed. Hvis du ønsker at slette dine Cookies kan du gøre det ved at følge denne vejledning. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Hvis du sletter eller blokerer Cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og f.eks. optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hvad er formålet med at anvende cookies?

Cokies anvendes med det formål at genkende din PC, mobil eller anden enhed. Den husker indstillinger, udfører statistik og målretter annoncer, som med størst sandsynlighed er relevante for dig – ud fra din adfærd. Derudover anvendes til at kunne yde services, som du efterspørger. Det kan f.eks. være fremsendelse af nyhedsbrev. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold og levere relevant markedsføring, annoncering eller andre lignende services. Disse services inkluderer, men er ikke begrænset til; Facebook, Google AdWords, Bing, LinkedIn. For at kunne optimere og måle på de besøgende på vores hjemmesider, deles dine oplysninger med tredjepartsservices, der kan bruges til at optimere og forbedre vores hjemmesider og produkter. Til dette bruges blandt andet; Google Analytics, Google Adwords, Google Optimize, Bing, Facebook, Instagram

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse. Vi arbejder desuden løbende på fortsat at sikre de tekniske og organisatoriske foranstaltninger på området.

Periode for opbevaring

Vi opbevarer oplysningerne i den periode, som det er tilladt i henhold til lovgivningen. Derudover sletter vi oplysningerne, så snart det ikke er nødvendigt at opbevare dem. Perioden for opbevaringen afhænger af hvilken type oplysninger der er tale om, samt baggrunden for opbevaring. Derfor er det ikke muligt at angive en generel tidsramme for sletning af oplysninger.

 

Henvendelser vedrørende personoplysninger

Hvis du ønsker at få indsigt i, hvilke oplysninger vi opbevarer om dig eller har spørgsmål til behandlingen af dine personlige oplysninger, kan der rettes kontakt til kontakt@jobspecialist.dk

Klage

Såfremt du ønsker at klage over jobspecialist.dk’s behandling af dine personoplysninger, kan denne klage rettes til den ansvarlige myndighed. I Danmark er denne myndighed Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K, tlf. 33 19 32 00. Se mere på www.datatilsynet.dk

Ændringer i vores privatlivspolitik

Jobspecialist.dk forbeholder sig retten til at ændre eller opdatere vores privatlivspolitik. Seneste opdatering vil fremgå i bunden af denne side.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne privatlivspolitik, kan du kontakte os vha. nedenstående information.

Sale Alliance

Ejsbølhøj 12

6100 Haderslev

+ 45 42 92 99 20

kontakt@jobspecialist.dk

CVR 29354286

Cookies – Læs om Cookies hos Jobspecialist

Senest opdateret 17. november 2021

Spørgsmål om persondata

Har du spørgsmål til persondataoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte både jobspecialist.dk og Datatilsynet, der er den ansvarlige myndighed for persondata i Danmark. Se mere på Datatilsynets hjemmeside

Persondata hos jobspecialist.dk

Vi håndterer alle personoplysninger, der indsamles på vores hjemmeside, i overensstemmelse med gældende lovgivning. Vi deler heller ikke personoplysninger med tredjepart uden forudgående samtykke. Læs her.