Hjælp en ung i job

Hjælp en ung i job. Har du behov for ekstra hænder og mulighed for at gøre en kæmpe positiv forskel for et ungt menneske – på vej ind i på arbejdsmarkedet. Vores unge vil gerne arbejde. De kan f.eks. bidrage på lageret, eller hjælpe med andre praktiske opgaver, såsom rengøring, vareopfyldning, oprydning mv. Vær med til at hjælpe vores unge med at finde deres ved ind på arbejdsmarkedet. Vi klæder den unge kandidat godt på, og sørger for, at I er et godt match. Samtidig støtter vi både jer og den unge undervejs i jobsamarbejdet, så alle kan se tilbage på et positivt og værdifuld forløb. Og hvem ved, måske er han eller hun en fremtidig medarbejder  i netop jeres virksomhed.

Vi hjælper unge med deres jobsøgning til fritidsjob

Fritidsjob

Et fritidsjob kan gavne både jeres virksomhed og et ungt menneske – på vej ud på arbejdsmrkedet. Det kan nemlig hjælpe jeres virksomhed ved at frigøre virksomhedens faste medarbejdere fra praktiske gøremål samtidig med, at det unge menneske får værdifuld erfaring. Giv en af vores unge muligheden for et spændende fritidsjob . Kontakt os gerne helt uforpligtende .

Vi hjælper unge med deres jobsøgning til læreplads

Praktik eller lærepalds

Har du en læreplads eller mulighed for at tilbyde en ung person en kortere eller længerevarende praktikplads. Vi har unge, der søger læreplads, elevplads eller kortere eller længerevarende praktikforløb. Giv en af vores unge muligheden for en læreplads eller et praktikforløb i netop jeres virksomhed. Kontakt os gerne helt uforpligtende for at høre mere om mulighederne.

Vi hjælper unge med deres jobsøgning til projektansættelser

Projektjob

Har du et kortere eller længerevarende projekt, som kræver ekstra hænder. Det kan f.eks. være i forbindelse med flytning eller pga. spidsbelastning – f.eks ved højsæson, i sommerferier eller andre ferier. Et projektjob kan gavne både jer og et ungt menneske – på vej ud på arbejdsmarkedet. Kontakt os helt uforpligtende for at høre om mulighederne.