Kommunikationsmedarbejder

DOWNLOAD DOCX

Tekstspecialist og med en omfattende værktøjskasse

Da jeg i meget høj grad kan byde ind med netop de kompetencer og erfaringer, som I søger hos jeres nye kommunikationsmedarbejder, er det med særlig stor motivation, at jeg skriver denne jobansøgning. Jeg har stor erfaring med pressearbejde, presserådgivning og tekstproduktioner til alt fra tryksager, PR, online-kommunikation m.m. Jeg byder derfor ind som kommunikationsmedarbejderen, der både har det erfaringsmæssige og det faglige på plads.

 

Jeg kan opfylde jeres målsætning om øget eksponering i medierne

Da jeg har arbejdet med alle aspekter af PR, kommunikation og marketing – både til online medier og til offline medier, får I en kommunikationsmedarbejder, der fra første dag selvstændigt kan løse alle typer af kommunikationsopgaver. I mit nuværende job har jeg f.eks. ansvaret for at udarbejde alt PR-materiale, ligesom jeg også er virksomhedens primære kontakt til relevante fagmedier. Her kan jeg henvise til gode resultater, hvor virksomhedens synlighed på PR-området har været støt stigende, gennem de seneste fire år. Med mig som jeres nye kommunikationsmedarbejder, får I derfor en medarbejder, der effektivt vil opfylde jeres målsætning om øget synlighed i medierne.

 

Jeg har værktøjerne og erfaringen til alle typer af kommunikationsopgaver

Derudover kan jeg også garantere jer en medarbejder, der også kan løse jeres øvrige prioriterede kommunikationsopgaver. Jeg har nemlig mange års erfaring i at producere tekster til årsberetninger, brochurer, annoncer, foldere, pressemeddelelser, hjemmesider, Intranet m.m. Jeg ved, hvordan man vinkler og tilpasser sine budskaber, til forskellige modtagere og medier, og jeg ved hvordan jeg selvstændigt og med et godt resultat, når I mål med alle opgaverne. I forbindelse med udarbejdelse af foldere, nyhedsbreve og brochurer o.l., har jeg endvidere stået for de grafiske opsætninger, og har erfaring med design- og layoutprogrammer, som InDesign, Illustrator, Photoshop m.m.

 

Hvorfor bør I vælge mig?

Først og fremmest kan jeg med min erfaring og kompetencer, bidrage som en professionel og effektiv kommunikationsmedarbejder hos [Virksomheden]. Derudover kan jeg garantere jer en kommunikationsmedarbejder, der er engageret og kvalitetsbevidst, og som altid tager ejerskab for arbejdsopgaverne og projekterne. Som medarbejder og kollega bidrager jeg positivt fagligt såvel som socialt. Jeg er let at omgås, og har man brug for min hjælp, hjælper jeg hellere end gerne.

Det ville glæde mig at høre mere om jobbet, og især at uddybe, hvordan jeg skaber værdi hos [Virksomheden]. Jeg ser derfor med stor glæde frem til en samtale.

 

Med venlig hilsen

Fornavn & Efternavn