28 dage – Adgang til flere hundrede ansøgninger

28 dage – Adgang til flere hundrede ansøgninger. Er du igang med din ansøgning? Og kunne du tænke dig ubegrænset adgang til flere hundrede eksempler på gode ansøgninger? Så er du landet det helt rigtige sted. Ansøgningerne er udarbejdet til stillinger inden for en bred vifte af brancher og industrier. Ansøgningerne er nye, og der bliver løbende udarbejdet flere gode eksempler ansøgninger. Alle ansøgninger er udarbejdet af kompetente og professionelle rekrutteringskonsulenter, og tager udgangspunkt i konkrete stillingsopslag fra danske jobportaler.

28 dage – Flere hundrede ansøgninger

JobHelper (Ansøgninger) er en service til dig, når du udarbejder ansøgninger. Med JobHelper (Ansøgninger) får du adgang til flere hundrede ansøgninger. Eksemplerne kan du ubegrænset anvende som inspiration til dine egne ansøgninger. Du kan vælge at få adgang i 14 dage, 21 dage eller 28 dage. Der er ingen binding. Du skal derfor ikke huse at opsige dit medlemskab. Hvis du i stedet for 28 dage, ønsker et medlemskab i en kortere periode, kan du finde andre perioder her.

Ingen binding

Der er ingen binding. Når perioden du vælger udløber, ophører medlemskabet, uden at du skal foretage dig yderligere. Abonnementet gælder derfor kun i den periode som du vælger.

400,00 kr.

28 dage - Flere hundrede ansøgninger til inspiration. Eksemplerne hjælper dig med at skrive ansøgninger, der markedsfører dig bedst muligt, og får dig til at skille dig ud fra de andre kandidater.

Hvorfor købe adgang til 28 dage | Adgang til flere hundrede ansøgninger