Tak for dit køb

Tak for dit køb. Vi håber, at du bliver glad for dit køb, og får et rigtig godt udbytte af det. Hvis du har nogen spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Bedste hilsener jobspecialist.dk

Tak for dit køb. Vi er glade for at have dig som kunde, og håber, at du bliver glad for dit køb.

Du er vores helt

Tak for dit køb. Vi ånder og lever nemlig for, hvert eneste øjeblik, der tikker en ordre ind. Det betyder nemlig mere arbejde til os. Altså mere af dét, som vi elsker allermest. Hvad enten det er at hjælpe dig med din jobsøgning, eller, at udarbejde endnu flere eksempler på gode jobansøgninger til JobHelper (Jobansøgninger).

Hvis du har købt en 1:1-service

Hvis du har købt en af vores 1:1-services, er vi i gang med at kigge på din opgave, og du bliver kontaktet af os snarest.

Hvis du har købt et JobHelper Medlemskab

Hvis du har købt et af vores JobHelper Medlemskaber, har du lige nu modtaget en e-mail, som du bruger til at aktivere adgangen til JobHelper. Samtidig ønsker vi dig god vind med din jobsøgning. Vi hepper selvfølgelig på dig, og ønsker dig desuden en fortsat rigtig god dag. Du kan logge ind på din JobHelper-adgang her. Husk, at du først skal aktivere din adgang. Tjek din mail, og aktivér din adgang.

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller andet er du altid velkommen til at kontakte os ved at sende en besked til jobspecialist.dk eller ved at ringe til +45 92 95 99 20. Og endnu engang tak for dit køb.

 

Teamet bag jobspecialist.dk

Flere hundrede eksempler på ansøgninger – som du ubegrænset kan anvende

Ansøgninger, der gør dig til en attraktiv kandidat

Flere hundrede eksempler på ansøgninger, som du ubegrænset kan anvende som inspiration.  Med hundredvis af eksempler på ansøgninger har du ét sted, som du søger hen, når du skal udarbejde en effektiv ansøgning. Ansøgninger som hjælper dig med at skille dig ud og gøre dig til en særligt attraktiv kandidat. Du får også et godt indtryk af  sprog og tone samt af, hvordan du kan fremhæve vigtige kompetencer, erfaringer og personlige egenskaber. Tjek f.eks. formuleringer af kompetencer, erfaring og personlig profil. Det samme gælder indledningerne og afslutningerne. Du vil hurtigt opdage, at de ofte er meget lette at tilpasse til din profil.

Vi går et ekstra skridt

Vi er specialiseret i at hjælpe jobsøgende jobsøgende med at udarbejde den perfekte ansøgning til ethvert job. Vores mål er at hjælpe dig med at skille dig ud fra konkurrenterne og gøre det bedst mulige indtryk på potentielle arbejdsgivere. Den samme ekspertise går igen, når vi udarbejder gode eksempler på ansøgninger til inspiration. Alle ansøgninger er udarbejdet ud fra konkrete stillingsopslag fra danske jobportaler, og vi arbejder os grundigt igennem stillingsopslagene for at sikre, at ansøgningerne giver den bedste repræsentation af de ønskede kvalifikationer og erfaring.

Handelsbetingelserne

 Vil du læse vores handelsbetingelserne til vores privatkunder, så kan du finde dem her.  Handelsbetingelser – privatkunder. Handelsbetingelserne professionelle kunder, finder du her.  Handelsbetingelser – Professionelle kunder.

Gode råd når du søger job

Hos jobindex.dk kan du oprette din profil og dit CV. Når jobindex modtager stillingsopslag, der matcher din profil, sender de dig en e-mail, hvor de opfordrer dig til at søge stillingen. Læs mere om CV-match her.