Persondata - Dine persondata hos Jobspecialist

Persondata – Dine persondata hos Jobspecialist.dk. I denne persondatapolitik kan du læse, hvordan jobspecialist.dk anvender og behandler personoplysningerne, som vi modtager af vores kunder, og som jobspecialist.dk indsamler, når du som kunde anvender jobspecialist.dk’s hjemmeside. hensigtsmæssigt.

Hvad er personoplysninger?

Personoplysninger er alle former for oplysninger, som kan kobles sammen med en fysisk person. Det vedrører derfor også personer, som forudsætter viden om f.eks. adresse, CPR-nummer mv. Dvs. at en personoplysning er enhver form for information, der kan henføres til fysiske personer, selvom dette forudsætter kendskab til f.eks. cpr-nummer, adresse mv. Personoplysninger opdeles derudover i to forskellige typer af oplysninger. 1) Personfølsomme oplysninger og 2) Almindelige oplysninger.

Personfølsomme oplysninger er oplysninger om race, etnisk oprindelse, politisk, religiøs eller filosofisk overbevisning, fagforeningsmæssige tilhørsforhold, samt behandling af genetiske eller biometriske data, hvor formålet er entydigt at identificere en fysisk person, vedkommendes helbredsoplysninger eller seksuelle orientering. Almindelige oplysninger, er oplysninger, som falder uden for ovenstående kategori. F.eks. oplysninger såsom navn, adresse, oplysninger om økonomiske forhold, IP-adresse og kommercielle oplysninger om kunder.

Jobspecialist.dk indsamler disse oplysninger

Når du anvender jobspecialist.dk’s hjemmeside indhenter vi følgende kategorier af oplysninger:

 • Din brug af hjemmesiden jobspecialist.dk. Her anvender vi IP-adressen og sessionlogoplysninger samt andre oplysninger, der er med til at kortlægge din adfærd på hjemmesiden.
 • Oplysninger om hvilken type af enhed, du anvender, når du besøger vores hjemmeside.
 • Oplysninger om din placering, når du besøger vores hjemmeside.

Derudover indsamler jobspecialist.dk oplysningerne, som du afgiver når du henvender dig til os via hjemmesiden. Det er oplysninger såsom, navn, telefonnummer, e-mail, adresse samt oplysningerne i din besked til os.

Derfor indsamler jobspecialist personoplysninger

Vi indsamler personoplysninger for at give dig den bedst mulige service, når du interagerer med os. F.eks. anvender vi oplysningerne til følgende formål:

 • Målrette annoncer og kampagner
 • Sende nyhedsbreve og produktnyheder i øvrigt
 • Få forståelse af din anvendelse af hjemmesiden jobspecialist.dk, så vi kan forbedre og optimere hjemmesiden, samt udvikle nye ydelser og produkter.
 • Give dig den bedst mulige service på tværs af vores hjemmesider
 • At kunne sende dig gyldige fakturaer og håndtere transaktionerne, som forvaltes af Sale Alliance, som er ejer af jobspecialist.dk

Samtykke

Når du bruger vores hjemmeside jobspecialist.dk, giver du samtykke til, at vi må håndtere de oplysninger, som er relevante for at vi kan yde den nødvendige service, optimering, vedligehold eller udvikling af vores hjemmesider.

Deling af personoplysninger

Personoplysninger i forbindelse med personlig rådgivning og hjælp

Deles udelukkende med ansatte hos jobspecialist.dk, som bidrager til, eller på anden vis understøtter, hjælpen som vi yder til dig.

Personlige oplysninger i forbindelse med anvendelse af vores hjemmesider

Dine personoplysninger bliver delt med betroede samarbejdspartnere, som hjælper os med at opdatere og drive vores hjemmeside, vores forretning og vores servicering af dig som kunde. Vores samarbejdspartnere har udelukkende adgang til dine oplysninger, såfremt det er nødvendigt, og de er altid forpligtet til at behandle alle oplysninger fortroligt, og i overensstemmelse med gældende lovgivninger. Derudover deler vi også dine oplysninger med tredjeparter og/eller samarbejdspartnere, med det formål at levere markedsføring, annoncering eller andre lignende services. Disse services inkluderer, men er ikke begrænset til; Facebook, Google AdWords, Bing, LinkedIn. For at kunne optimere og måle på de besøgende på vores hjemmesider, deles dine oplysninger med tredjepartsservices, der kan bruges til at optimere og forbedre vores hjemmesider og produkter. Til dette bruges blandt andet; Google Analytics, Google Optimize, Bing, Facebook.

Retsgrundlag

Jobspecialist.dk behandler dine oplysninger enten på baggrund af dit udtrykte samtykke, eller hvis behandlingen er nødvendig for, at vi kan gennemføre en kontrakt, som du er part i. Såfremt behandlingen er baseret på dit samtykke, vil du have mulighed for at kunne kalde dette samtykke tilbage, som beskrevet i punktet omkring ”Dine rettigheder”. Såfremt du ikke ønsker at samtykke til vores behandling af dine personoplysninger, kan josbpecialist.dk ikke yde rådgivning eller adgang til de services, der udbydes på jobspecialist.dk.

Beskyttelse af personoplysninger

Dine oplysninger beskyttes ved brug af HTTPS-kryptering, når de er i transit. HTTPS er en protokol på internettet, der bruges i forbindelse med tjenester, hvor kun afsender og modtager må kende meddelelsen. På denne måde sikres adgangen til dine oplysninger mod uvedkommende.

Rettigheder

Som bruger hos josbpecialist.dk har du følgende rettigheder:

 • Du har som registreret bruger, ret til at få dine personoplysninger slettet
 • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger, vi anvender, om dig.
 • Du kan, til enhver tid anmode om et dataudtræk af alle de data, vi anvender, om dig.
 • Dine data vil blive leveret hurtigst muligt – dog altid med svar inden for 4 uger.
 • Dine data vil blive leveret, i Microsoft Excel, der kan overføres til en anden dataansvarlig.
 • Som registreret har du ret til at få berigtiget forkerte eller unøjagtige oplysninger om dig.
 • Som registreret har du ret til at trække et samtykke tilbage.

Notifikation om brud på beskyttelsen af dine personoplysninger

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der kan medføre en kompromittering af dine personoplysninger, giver jobspecialist.dk dig besked herom indenfor 72-timer via mail med oplysninger om omfanget af sikkerhedsbruddet, hvilke data, der er berørt, samt hvilke foranstaltninger og handleplaner, der er blevet iværksat for at begrænse og gensikre enhver mulig skade eller misbrug af dine personoplysninger.

Henvendelser vedrørende personoplysninger

Hvis du ønsker at få indsigt i, hvilke oplysninger vi opbevarer om dig eller har spørgsmål til behandlingen af dine personlige oplysninger, kan der rettes kontakt til kontakt@jobspecialist.dk

Klage

Såfremt du ønsker at klage over jobspecialist.dk’s behandling af dine personoplysninger, kan denne klage rettes til den ansvarlige myndighed. I Danmark er denne myndighed Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K, tlf. 33 19 32 00. Se mere på www.datatilsynet.dk

Ændringer i vores privatlivspolitik

Jobspecialist.dk forbeholder sig retten til at ændre eller opdatere vores privatlivspolitik. Seneste opdatering vil fremgå i bunden af denne side.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne privatlivspolitik, kan du kontakte os vha. nedenstående information.

Sale Alliance

Ejsbølhøj 12

6100 Haderslev

+ 45 42 92 99 20

kontakt@jobspecialist.dk

CVR 29354286

Senest opdateret 15. november 2022