Bliv medlem nu

Flere hundrede eksempler på ansøgnigner

Flere hundrede eksempler på ansøgninger. Er du igang med din ansøgning? Og kunne du tænke dig ubegrænset adgang til flere hundrede eksempler på gode ansøgninger? Så er du landet det helt rigtige sted. Ansøgningerne er udarbejdet til stillinger inden for en bred vifte af brancher og industrier. Ansøgningerne er nye, og der bliver løbende udarbejdet flere gode eksempler ansøgninger. Alle ansøgninger er udarbejdet af kompetente og professionelle rekrutteringskonsulenter, og tager udgangspunkt i konkrete stillingsopslag fra danske jobportaler.

Kære besøgende

JobHelper – Flere hundrede eksempler på ansøgninger er til dig der, skal i gang med at udarbejde ansøgninger, eller er ‘kørt træt i’ at udarbejde ansøgninger, og ønsker god inspiration til dine ansøgninger. Du får ubegrænset adgang til Danmarks største samtlig af gode eksempler på ansøgninger. Tilmeld dig nedenfor, og kom i gang med det samme.

Bliv medlem

Som medlem af JobHelper får du ubegrænset adgang til denne jobansøgning samt flere hundrede andre eksempler på jobansøgninger, indledninger og afslutninger til jobansøgninger. Du kan bruge jobansøgningerne som god inspiration til dine egne, når du søger job.

Ingen binding

Du kan blive medlem fra DKK 300,00. Der er ingen binding. Det betyder, at du ikke skal foretage dig noget for at afslutte dit medlemskab. Dit medlemskab ophører nemlig automatisk når perioden som du vælger udløber.

Pirs for ubegrænset adgang til flere 100 gode eksempler på ansøgninger - 28 dage.

14 DAGE

300,00 kr.

Pirs for ubegrænset adgang til flere 100 gode eksempler på ansøgninger - 21 dage.

21 DAGE

350,00 kr.

Pirs for ubegrænset adgang til flere 100 gode eksempler på ansøgninger - 28 dage.

28 DAGE

400,00 kr.

Som medlem får du adgang til flere hundrede eksempler på ansøgninger, inden for disse kategorier

Flere hundrede eksempler på ansøgninger – som du ubegrænset kan anvende

Ansøgninger, der gør dig til en attraktiv kandidat

Flere hundrede eksempler på ansøgninger, som du ubegrænset kan anvende som inspiration.  Med hundredvis af eksempler på ansøgninger har du ét sted, som du søger hen, når du skal udarbejde en effektiv ansøgning. Ansøgninger som hjælper dig med at skille dig ud og gøre dig til en særligt attraktiv kandidat. Du får også et godt indtryk af  sprog og tone, samt hvordan du kan fremhæve vigtige kompetencer, erfaringer og personlige egenskaber. Tjek f.eks. formuleringer af kompetencer, erfaring og personlig profil. Det samme gælder indledningerne og afslutningerne. Du vil hurtigt opdage, at de ofte er meget lette at tilpasse til din profil.

Vi går et ekstra skridt, hver gang vi udarbejder en ansøgning

Vi er specialiseret i at hjælpe jobsøgende med at udarbejde den perfekte ansøgning til ethvert job. Vores mål er altid at hjælpe dig med at skille dig ud fra konkurrenterne og gøre det bedst mulige indtryk på potentielle arbejdsgivere. Vores ekspertise går igen, når vi udarbejder gode eksempler på ansøgninger til inspiration. Alle ansøgninger er udarbejdet ud fra konkrete stillingsopslag fra danske jobportaler, og vi arbejder os grundigt igennem stillingsopslagene for at sikre, at ansøgningerne giver den bedste repræsentation af de ønskede kvalifikationer og erfaring.

Bliv klogere på jobsøgning

Tjek disse få, men gode råd til din jobsøgning. Det er så svært, men der er ofte ganske få ord, der gør forskellen på om du bliver indkaldt til jobsamtale. Ofir.dk har samlet nogle korte og gode input til din jobsøgning.

SoMe og jobsøgning

Rigtig mange arbejdsgivere forsøger at anspore din personlige profil, ved at tjekke dig ud på de sociale medier. Tjek derfor om din fremtoning, på de sociale medier, understøtter din jobsøgning. Læs her om, hvad du bør være opmærksom på, når du søger job.