Ops! Ansøgningen er forbeholdt vores medlemmer

Ingeniør

Entreprise-erfaring fra Statoil-projektet ‘Snøhvit’

“Jeg er uddannet civilingeniør (Byggeri) med entreprise-erfaring fra et stort norsk Statoil-projekt. Projektet er Europas største anlæg for produktion af flydende naturgas. Her er jeg Company Representative (CR) på projektet….”

DETTE INDHOLD ER TIL MEDLEMMER

Du har klikket på en side hos jobspecialist.dk, som er man skal være medlem for at få adgang til. Du kan blive medlem nu, og få adgang til denne ansøgning og flere hundrede andre eksempler på ansøgninger.

Virksomhed

Gade & gadenummer

Postnummer & by

J-0177 / Måned / År

Att.: Titel, fornavn & efternavn

 

Entreprise-erfaring fra Statoil-projektet ’Snøhvit’

Jeg er uddannet civilingeniør (Byggeri) med entreprise-erfaring fra et stort norsk Statoil-projekt. Projektet er Europas største anlæg for produktion af flydende naturgas. Her er jeg Company Representative (CR) på projektet. Da projektet snart er i mål, og min rolle er ved at afslutte, søger jeg nye spændende udfordringer. Jeg finder både [Virksomhed] og stillingen som entrepriseleder til ’Bro & Beton’ i [By] særdeles inspirerende. Jeg motiveres nemlig af udfordrende projekter, og af professionelle organisationer med dygtige og dedikerede kolleger, hvilket i allerhøjeste grad kendetegner [Virksomhed].

 

Garant for effektiv styring af projekterne i ’Bro & Beton’ – fra projektstart til aflevering.

Som CR på Snøhvit-projektet er jeg også system- og funktionsleder for betonbygningerne, veje, belægninger, anløbsbro og alle stålkonstruktioner. Derudover har jeg ansvaret for:

  • Projektets medarbejdere.
  • Civilkontrakterne i forbindelse med LNG procesanlægget.

 

Mit brede erfaringsmæssige spektrum gør, at jeg hurtigt og effektivt kan arbejde selvstændigt som entrepriseleder, på et eller flere projekter. Jeg er f.eks. en synlig og altid omstillingsparat leder, med et godt overblik. Derfor falder det mig også let at ’køre’’ flere entrepriser samtidig. Jeg går op i at være på forkant med ’tingene’. Derfor deltager jeg gerne jævnligt i byggemøderne, og er synlig ude på pladserne. Min erfaring er, at synlighed og aktiv deltagelse er nøglen til effektiv styring af både håndværk og økonomi, og hvor entrepriserne bliver afleveret til tiden, med en faglig korrekt dokumentation og i en professionel kvalitet.

 

Går altid forrest, og viser vejen

Personlige styrker er især, at jeg er professionel, effektiv og positiv. Mine forhandlingsevner er gode, og jeg har let ved at kommunikere med alle faggrupper. Jeg er proaktiv, og lægger vægt på at være den, der går forrest og viser vejen – også når det gælder de bløde værdier. Derfor møder jeg også medarbejderne med en coachende og empatisk ledelsestilgang.

 

Min målsøgende tilgang, skaber værdi for alle

Da [Virksomhed] for mig er en ambitiøs og spændende, hvor matchet mellem stillingen og min målsøgende tilgang til mit arbejde er stort, ser jeg frem til at uddybe mine færdigheder i en jobsamtale.

 

Med venlig hilsen

Fornavn & Efternavn