Smørrebrødsjomfru

Ops! Ansøgningen er forbeholdt vores medlemmer

Hotel, restaurant & køkken

Smørrebrødsjomfru med særlig passion for tapas og smørrebrød

“Super engageret smørrebrødsjomfru, med en stor passion for det kolde bord – især for smørrebrød og tapas. Det er derfor også med særlig stor interesse, at jeg søger stillingen som jeres nye køkkenmedarbejder. For ud over passionen….”

DETTE INDHOLD ER TIL MEDLEMMER

Du har klikket på en side hos jobspecialist.dk, som er man skal være medlem for at få adgang til. Du kan blive medlem nu, og få adgang til denne ansøgning og flere hundrede andre eksempler på ansøgninger.

Virksomhed

Gade & gadenummer

Postnummer & by

J-0023 / Måned /2022

Att.: Titel, fornavn & efternavn

 

Smørrebrødsjomfru med særlig passion for tapas og smørrebrød

Super engageret smørrebrødsjomfru, med en stor passion for det kolde bord – især for smørrebrød og tapas. Det er derfor også med særlig stor interesse, at jeg søger stillingen som jeres nye køkkenmedarbejder. For ud over passionen for de kolde retter, opfylder jeg også i høj grad jeres øvrige krav og ønsker, til den nye køkkenmedarbejder.

 

Lidt om mig, og hvorfor jeg er den rette til jobbet

Jeg er som nævnt, uddannet smørrebrødsjomfru. Derudover har jeg mange års erfaring i at lave alverdens retter, som hører sig til, i det kolde køkken. Min erfaring er fra jobs i kantiner, samt fra to år som ansat hos cateringfirmaet [Navn på cateringfirma], der også specialiserer sig i det kolde køkken. Jeg ved derfor, at jeg trives særlig godt med at arbejde med retter fra det kolde køkken, og er nu klar til at prøve kræfterne af, med de spændende udfordringer, som jeres nye køkkenmedarbejder skal stå i spidsen for.

 

Hvorfor bør I vælge mig?

Først og fremmest fordi jeg har både erfaringen og passionen. I får derfor en rutineret kantinemedarbejder, der både har stor og bred erfaring, fra det kolde køkken. Fra første arbejdsdag, kan jeg levere, kompetencerne som I søger. Derudover kan jeg trække på min erfaring fra cateringvirksomheden, som jeg arbejdede i, såvel som erfaringen fra mit virke som selvstændig smørrebrødsjomfru. Her har jeg nemlig erfaring med alt fra kassebetjening, til udbringning af mad.

Jeg er dertil meget motiveret for at arbejde med retter fra det kolde køkken. I min fritid bruger jeg meget tid på at eksperimentere med forskellige nye og kendte retter. Ligesom jeg også følger meget med i, hvad der sker på området. Jeg følger eksempelvis med både i danske og udenlandske blogs, hvilket er meget inspirerende, og giver mig mange gode ideer til nye retter.

Jeg er mødestabil, og møder altid på arbejde med godt humør. Jeg er smilende, imødekommende, og har let ved at samarbejde med kollegerne. Derfor er jeg også en værdsat kollega, der bidrager til den gode stemning i kantinen. Jeg er ikke bange for at tage fat, men bidrager der, hvor der er et behov. Jeg er også en, der selv kan se, hvor behovet er, og er ikke den der venter på at nogen fortæller mig, hvad jeg skal gøre, eller hvor jeg kan hjælpe.

 

Uddybelse af min ansøgning

Såfremt I har interesse i min profil, er i velkommen til at kontakte mig. Jeg kommer meget gerne til en samtale, hvor jeg uddyber min erfaring og kompetencer. Jeg har vedhæftet mit CV, samt en kopi af mit kørekort.

 

Med venlig hilsen

Fornavn & Efternavn